Perjantain (26.pvä) ralleissa meillä olikin tuuraaja. Edelliskerralla oli puhetta, että olisi kisanomainen treeni, mutta eipä se nyt sitten sellainen ollutkaan. Tuuraaja oli laittanut pelkästään AVOimen kyltit radalle, mutta pienen purnaamisen jälkeen löytyi sitten myös ALOkasluokan kylttejä... Emännällä oli Noks treeneissä mukana Gamin lisäksi. Kylttejä oli radalla paljon! Joten tässä vain nämä muutamat, joista neljä viimeistä meille uusia...

nimet%C3%B6n.jpg

Nokin kanssa saatiin treenattua nyt tuota ensimmäistä kylttiä (onneksi) ja emäntä kyllä namitti koiruuden, kun vain se pysyi maassa kiertämisen ajan. Rivistössä seuraavat kolme kylttiä tehtiin ALOn mukaan eli ihan vain normi käännös, normi täyskäännös ja istu-kierrä koiran ympäri. Pyörähdyksen Noks osaa, joten se oli helppo.

Gamin kanssa treenattiin AVOimen kylttien mukaan ja emännän yllätykseksi Gami osasikin nuo kaikki uudet kyltit! No, toisaalta... Onhan se tokossa suorittanut avoimen luokan ja lupa olisi mennä voittajaan. Ja voittajan liikkeitä on tullut ennen muinoin harjoiteltua, joten helppo nakki. Ei se ollutkaan niin paha!

Treenien jälkeen kierreltiin lenkillä taas Särkiniemen rantaa pitkin ja sitä myöten kotia iltaruuille... Varsin oli kyllä emäntä tyytyväinen molempiin koiruuksiin treenien suhteen.