Juuh... Eipä ole emäntä saanut aikaiseksi blogia päivittää... Joten pikaisesti tässä nyt, mitä kisoista yleensä muistaa.

Lauantaina 28.3. oltiin Jyväskylässä kisoissa, joissa tuomarina kaikilla kolmella radalla oli Arto Laitinen. Päivä alkoi hyppyradalla ja sen jälkeen kaksi agilityrataa. Hyppyrata oli varsin sujuva rata ja täysin virheetön eli 0 vp. Ja taas meidän tuurilla se serti meni nenämme edestä... Luokan voittajalle. Nokin sijoitus oli 3. etenemällä 4,34m/s.

Toinen rata kosahti taas vaihteeksi A-este/putki -erotteluun eli vääräänhän se Noks sitten meni. Eli putkeen, joten hylätty tältä radalta. Tosin yksi virhe oli jo valmiiksi alla, kun Noks oli leiskauttanut puomin alastulon varsin kiitettävästi...

Jyväskylä on siitä hyvä paikka, että siellä pystyy harjoittelemaan kontaktiesteitä kisojenkin välissä lämmittelyesteillä. Joten sinnehän me suunnattiin treenaamaan sekä A-estettä, että keinua (puomia ei siellä ollut) heti radan jälkeen. Keinua treenattiin nakkien avulla eli taas oli nakin pala odottamassa keinun päässä. Kolmannella radalla kontaktit sitten osuivat kohdilleen, joten tuloksena puhdas 0-rata. Etenemä oli 4,13m/s ja sijoitus 5. Eli tältä päivältä saldona siis 0vp. / HYL / 0vp. Ei pöllömpi päivä. (näistä kisoista ei videoita)

Sunnuntaina 29.3. oli kisat onneksi paljon lähempänä! Kisat Kurkimäessä alkoivat jo heti klo 8:30 ja takana kellojen siirto eteenpäin. Vähänhän tuo uni meinasi painaa silmiä aamutuimaan... Kisoissa tuomarina kaikilla kolmella radalla oli Marja Lahikainen ja täälläkin aloitettiin hyppyradalla. Näistä kisoista ei ole kyllä mitään raportoitavaa! Kaikilta radoilta hylätty! Ensimmäisellä hyppyradalla ei vain mitenkään onnistunut kepeille meno... Vasta neljännellä kerralla sisäänmeno onnistui (oli jo hylätty) ja sen jälkeen lähdettiin radalta suorinta tietä pois. Ensimmäisellä agilityradalla tuli ensimmäinen huti A-esteelle mennessä -> meni ohi. Toinen huti suht perään puomille mennessä -> meni ohi. Korjattuamme puomin ja Nokin loikattua alastulon suht reippaasti, lähdimme radalta pois.

29.3.2015+Noki_2.mp4?img=thumb280nocrop&

Viimeisellä agiradalla A-este tuotti taas ongelmia eli kahteen otteeseen ei suostunut sinne menemään, vaan ampui molemmilla kerroilla putkeen (eli oli jo heti ekan kerran jälkeen hylätty), kun vihdoin pääsimme A-esteeltä jatkamaan, päätti emäntä kuitenkin edes yhden radan tehdä loppuun asti, joten se sitten tehtiin. Puomin alastulon otti, mutta emäntä ajatteli puomin jälkeen oikaisevansa suoraan kahdelle viimeiselle hypylle ilman putkea, mutta Noks päätti suorittaa sen putken, kuten olisi pitänytkin... Ja hyvä ettei emäntä kompastunut koiraan, kun suoraan jalkojen edestä sujahti menemään!

29.3.2015+Noki_3.mp4?img=thumb280nocrop&

Eli viikonlopun tulokset olivat aikas hyvin tasapainossa... Tuli nollaa ja hylättyä...