Eilisissä treeneissä oli kyllä emännällä vaikeuksia tajuta paria kohtaa ohjauksen suhteen... Omalla, tutulla tavallaan yritti, mutta joka kerta koiruus meni joko hypyn väärinpäin tai väärälle esteelle... Kyseessä radan kohdat 19-20 sekä 29-30.

vko22_2015.jpg

Emäntä yritti sinnikkäästä tehdä välistävetoa 19-20 väliin, mutta joka kerta Noks hyppäsi nron 20 väärinpäin. Kouluttajamme oli kyllä jo heti alussa sanonut, että sillä ei tule onnistumaan, vaan on tehtävä ns japanilainen... Mutta eihän se emännälle jakeluun mennyt. Tai jos meni, niin unohti varsin reippaasti. Noh, sitten kun tuohon väliin tehtiin se japanilainen ja vielä persjätöllä ohjattiin nro 21 putkeen, niin koiruushan meni aivan oikein!

Toinen hankala kohta emännälle oli välin 29-30 kuljetus. Noks on oikeasti tarkka poika! JOS emäntä edes vähän vilkaisi Nokiin mennessään kohti nroa 30, ampaisi Noks tällöin putkeen! Eli Noks lukee myös katseen suunnan... Montakohan kertaa tämäkin otettiin uusiksi ennen kuin emäntä tosiaan jätti sen koiraan katsomisen... ? Kun malttoi tuijottaa vain eteensä käsi sivulla, tuli Noks nron 30 aivan oikein! Hitsi, että se ON tarkka!

Loppuun otettiin pelkästään puomin kontaktitreeniä, koska tyylikkäästihän Noks loikki alastulon... MUTTA kouluttajamme (Sanna) teki havainnon, että kun emäntä antaa tarpeeksi ajoissa kontaktikäskyn (Noks - ota ), niin silloin Noks tosiaan hidastaa ja ottaa sen kontaktin. Se käsky piti antaa jo puomin tasanteen puolessa välissä. Jos antoi myöhemmin, juuri ennen alastuloa, silloin loikittiin yli... Tarkkana näköjään pitää olla tässäkin!

Olivat varsin antoisat ja oivalluttavat treenit!