JEE!!! =)

Tänään olimme sekä Gamin, että Kuuran kanssa oman seuramme järjestämissä agilitykisoissa. Emäntä oli siis uskaltautunut ilmoittamaan Gamin itsensä ohjattavaksi, eikä katunut kyllä pätkääkään! =D

Ensimmäinen rata oli hyppyrata Risse Koposen tuomaroimana. Etenemisnopeudeksi oli tuomari laskenut 3.9m/s (jos muistamme tuon nyt oikein!). Kisan aloitti emäntä Kuuran kanssa ja heti napsautti siellä nolla-tuloksen! Voi jee, mikä päivän aloitus emännälle! Emäntä oli niin onnellinen ensimmäisestä nolla-tuloksesta Kuuran kanssa. Rata oli varsin sujuvaa ja emäntä oikeassa paikassa suht oikeaan aikaan, joten ei voinut kuin nauttia vain olotilastaan. Ja jatkoa seurasi: kisan viimeisenä emäntä lähti Gamin kanssa radalle ja Gaminkin kanssa nolla-tulos! =D Gamillakin oli intoa ja innostusta tehdä töitä emännän kanssa ja rata oli vauhdikasta ja sujuvaa (ja kuulemma emäntäkin oppinut liikkumaan ;-)  ). Eipä olisi enää paremmin voineet kisat mennä, kun samalta radalta kaksi 0-tulosta. Varsinkin Gamin kanssa tuo tuntui aivan lottovoitolle kaikkien ongelmien jälkeen. Emäntä siis leijui pilvissä, vaikka ei mitään varsinaista voittoa tai palkintosijaa tullutkaan, mutta voitto tuo meille todellakin oli, kun vihdoin ja viimein löytyi se yhteinen sävel =) 

Seuraavaksi oli vuorossa agilityrata, jossa palattiin takaisin maanpinnalle, kun molempien koiruuksien kanssa emäntä hommasi hylätyt suoritukset. Gamin kohdalla kiitos kuului yksinomaan emännälle, kun valittuaan huonon ja täysin väärän ohjauslinjan, koiruus meni suoritettavan esteen väärinpäin. Emäntä ei ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan... vaan myöhästyi tyystin. Rata oli siis vauhdikas kaikin puolin ja molemmilla, sekä Gamilla että emännällä, oli siellä kivaa :) Kuuran kohdalla hylkäys tuli pujottelulla. Kuuralle tuli virhe pujottelulla (jäi keppiväli välistä, kun kiire oli eteenpäin), joten emäntä alkoi sitä korjaamaan. Emäntä ei vain yksinkertaisesti osaa ottaa/saa otettua Kuuraa pois kesken pujottelun, joten käännyttyään takaisin tulosuuntaan, Kuura pujottelee sen sitten väärään suuntaan... Jep jep ja hylätty napsahtaa. Rata oli muutoin varsinkin kontakteiltaan varsin hyvä! Tälle radalle tuomari oli laskenut etenemisnopeudeksi 3.5m/s, joten varsin reipasta tahtia on Gami painellut, kun suoritusaika oli 41.53s ja ihanne 46 =) (kiva, että ottavat ajat myös hylätyille koirakoille!)

Päivän päätteeksi oli vuorossa joukkue-Piirinmestaruusrata, johon emäntä molemmilla koiruuksilla oli menossa. Gamin kanssa joukkueradaltakin puhdas 0-tulos, vaikkakin märällä puomilla kulutimme nyt turhaa aikaa. Muutoin rata oli suht vauhdikas ja varsinkin loppua kohden se vain reipastui. Gamin joukkue oli lopulta sijalla 4, kun kaikki jäsenet olivat tehteen 0-tulokset (ja kolmen parhaimman tulos lasketaan). Kuuran kanssa hommasimme putkelta kiellon, kun Kuura tulikin samasta päästä putkea ulos, kuin mistä oli mennyt sisään :-o Tulokseksi vauhdikkaan radan jälkeen siis 5 vp, mutta joukkueelle ei tulosta tullut...

Illalla tuli todettua, että kyllä se kakara ehtii vähän joka paikkaan ja mahtuu pieneenkin tilaan. Emäntä huomasi kakaran rymistelevän makuuhuoneen sohvan takana, jossa ei todellakaan ole kovin suurta tilaa! Houkuttimena sohvan taaksemenoon oli näköjään nappuloita sisältävä aktivointipallo, jonka emäntä oli jättänyt kakaralle joukkuekisan ajaksi pyöriteltäväksi. Huomasi emäntä nimittäin sen, että kakara osaa ääntään käyttää, kun se jää totaalisen yksin (olkoonkin radio päällä)... Ei tosin ollut tuo pallokaan tainnut kakaraa paljoa houkuttaa, kun kerran nappuloita edelleen sisällä oli.