Viime kisojen jälkeen ei elämässämme ole tapahtunut mitään syystä, että emännän polvi sanoi sopimuksen irti kuntonyrkkeilyn jäljiltä... Joten yhdet Iisalmen kisat jäivät välistä, kuten myös agitreenit (jep, jep, sellaiset oli emäntä saanut heille hommattua... ) Piirinmestaruuskisoihinkin lähdettiin vähän ns "pelko persiissä", että mitä polvi tykkää juoksemisesta, mutta onneksi se ei enää siitä kipeytynyt, eikä edes turvonnut.

Maaningalla oli kolme rataa: agi, agi ja hyppy, näistä kaksi viimeistä olivat PiirM-ratoja. Tuomarina kaikilla radoilla oli Anne Savioja.
Ensimmäisestä agiradasta ei ole videota, harmi. Siellä tuli virhe A-esteeltä, vaikka emännän mielestä Noks sen otti! Ei voi mitään, tuomarin päätös. Muutoin rata oli puhdas ja suht sujuva. Tulos siis 5 vp, sij. 5/18, etenemä 4,25m/s (tällä radalla vain viisi koirakkoa sai yleensä tuloksen)

Toinen agirata oli siis Piirinmestaruuskisaa ja taas emännän tuurilla sieltä tuli hylkäys... Noks ohjautui hypyn väärälle puolelle. Tämän jälkeen huomaa selvästi (taas), ettei emäntä viitsi tosissaan ottaa rataa loppuun, mutta ohjaa eritavalla kuin mitä normaalisti olisi ehken tehnyt. Kuten tuomari sanoi rataantutustumisen puhuttelussa, että jos tulee hylkäys, kokeiltaa loppuradalla sellaista mitä ette normaalisti tekisi. Ja näin tehtiin. Ja ne onnistui. 
(videot aukeavat klikkaamalla kuvia)

_img1280.jpg

Kolmas rata oli sitten se PiirM-kisan toinen rata eli hyppyrata. Tällä radalla heti alku oli hankala, joten emäntä on tyytyväinen, että hypylle nro 2 vienti onnistui hyvin! Mineissä ja medeissä tuli tuossa kohdin paljon hylättyjä... Muutoinkin tämä rata onnistui varsin hyvin, puhtaasti. Harmi vain, ettei taaskaan saatu yhteistulosta, joten ei sijoitusta Piirinmestaruuskisoissa... 
Mutta tällä hyppyradalla siis 0 vp. sij. 4/19 ja etenemä oli 4,13m/s.

_img1280.jpg