Eilen oli kisat Kurkimäessä. Tuomarina emännälle taas aivan uusi tuttavuus, mutta tulipahan todettua, että todella mukava sellainen! Radat olivat sujuvia ja kivoja kaikin puolin. Kyseinen tuomari oli Hilpi Yli-Jaskari.

Ensimmäisellä agiradalla emäntä yritti saada Nokin pysähtymään puomin kontaktille -tai edes kunnolla hidastamaan siihen, jotta koiruus ei ampuisi suoraan edessä olevaan putkeen. Tyylikäs loikka taas kontaktin yli ja täyskäännös juuri ennen putken suuta... Tämän jälkeen kepeillä emännälle tuli ilmeisesti kiireinen askel tms keinun suuntaan, jolloin Noks tuli keppien välistä pois. Otimme kepit uudestaan. Rauhassa. Tai ainakin yritettiin... Tältä radalta siis kaksi virhettä eli 10vp. Yliaikaa ei tullut, vaikka kepeillä meni aikaa.

a.jpg

ja video kyseiseltä radalta:

17.5.2015+Noki+1.mp4?img=thumb280nocrop&

Toisella agiradalla matkamme tyssäsi heti esteelle nro 5. Kun ei vain koiruus tajunnut ollenkaan, että este piti tehdä takaakiertona! Liekö emäntä oli asettunut väärin??? Hirveätä räksytystä vain koko ajan. Pari kertaa otettiin uusiksi ja molemmilla kerroilla hyppäsi väärinpäin. Kolmannella meni takaakiertoon, mutta tässä vaiheessa emäntä käveli koirinensa radalta pois.

Kolmas rata oli hyppyrata. Emäntä oli vähän suivaantunut edellisradan jäljiltä, joten tällä radalla oli tormakkaampi ohjaus. Pitäisi muistaa agiradoillakin ohjata vähän paremmin, kun kaveri kentän laidalta totesi, että tällä radalla oli aivan eri asenne ohjauksessa kuin mitä edellisellä radalla. Ja yhteistyömmehän toimi ja tehtiin puhdasta rataa. Joten tulos oli 0 vp, sijoitus 7. Etenemä oli 4,53m/s.

hyppyrata.jpg

ja video kyseiseltä radalta:

17.5.2015+Noki_3.mp4?img=thumb280nocrop&

Nyt tarttis varmaan tehdä jotain? Puomin kontaktien suhteen? Jos nyt otettaisiin kotosalla tehotreenit, jotta ei tarvitsisi SM-kisoissa (toivottavasti) hävetä silmiä päästään, kun koiruus loikkaa puomin kontaktit joka kerralla... Voihan se olla, että sitä muutoinkin silloin hävettää mennä jollain dieselillä ferrareiden joukkoon, jää jälkeen kuin nalli kalliolle. Mutta kokemusta toivottavasti tulee ja paljon!