Eilen emäntä kaivoi pitkästä(?) aikaa dobopallon esille. Tai kaivoi ja kaivoi, siellähän se on vierashuoneen puolella koko ajan näkyvillä, mutta siirsi sen nyt sitten olohuoneen puolelle, jossa mahtuu kunnolla doboilemaan. Molemmat koiruudet olivat heti ihan täpinöissään, kun huomasivat pallon liikahtavan. Emäntä kyllä arveli, että Gamin kanssa ei paljoa kannata mitään tehdä, kun juuri ollaan saatu ontuminen suht hyvin pois, vähän epäpuhdasta on vielä liike. Mutta Noks pääsisi kyllä keikkumaan pallon päälle.

Aloitettiin taas Nokin kanssa normaali venyttelyillä ihan lattiatasolla sekä pujottelulla jalkojen välistä. Kun nämä oli saatu ns alta pois, siirryttiin pallon päälle. Ei mitään hirveitä juttuja nyt tehty, kun edellisestä kerrasta on kuitenkin jo jonkin aikaa. Ei vain ole tullut merkittyä ylös, että milloin viimeksi doboiltiin kotioloissa... Höh!
Joten alkuun Noks sai ihan vain istua pallon päällä ja keskittyä hommaan. Tosin alkoi itsestään tarjoamaan kaikkea mahdollista, kun ilmeisesti oli niin pitkäveteistä vain odottaa ja istua? Joten parempi oli alkaa hommiin. Alkuun ihan vain tassujen paiskaamista "give-me-five"tyyliin. Sen jälkeen muutaman kerran pyörimistä molemmin suuntiin pallon päällä, mutta ne meinasivat mennä jo varsin vauhdilla, kun koiruus oli lievästi sanottuna innokas. Seisomista, mutta tässäkin Noks alkoi tarjoilemaan omiaan (yritti hypätä kättä vasten), eikä olisi malttanut vain seisoa tasajaloin... Emäntä yritti sitten tehdä "Kukkulan kuningasta" ja saikin tehtyä jonkin aikaa ja samalla Nokille siirtymisiä istu-maahan-istu-jne, mutta lopulta löysi koiruuden mahansa päältä ja sai samalla aikas mojovan mustelman reiteensä... Takaisin koiruus pallon päälle ja jatkettiin sitä mitä Noks oli yrittänyt jo monta kertaa aikaisemmin tarjota. Seisomista pallon päällä kahdella jalalla! Ensin kuitenkin emäntä asetti Nokin selkä itseensä päin ja siitä alkuun otettiin "Kurre"-asentoa, mutta pikkuhiljaa se vaihtuikin seisomiseksi kahdella jalalla Nokin omasta tahdosta. Lopulta Noks oli sivusuunnassa pallon päällä ja siinä teki takajaloillaan seisomista. Ei pitkään, mutta käväisi selvästi takajaloillaan seisomassa ja ottamassa makupalan emännän kädestä. Aivan loppuun emäntä käänsi Nokin itseään vasten, joten sai nousta takajaloilleen seisomaan niin, että etujalat olivat emännän hartioilla. Tässä tuli sitten jo enemmän kestoa. Viimeisimmäksi vielä vähän aikaa tasajalkaseisontaa pallon päällä, sitten siirtymisiä istu-maahan-istu ja lopulta pallon päältä kokonaan pois. Olisiko ollut noin vartti tunnin treeni, mutta kyllä oli poitsu väsähtäneen oloinen. Mutta tyytyväinen. Loppuun vielä normaali venytykset, koiruuden juottaminen ja Gamin vuoro.

Sitten pääsi uketsu! Gamilta emäntä ei vaatinut oikeastaan mitään, kunhan vain istui pallon päällä. Seisontaakin tasajaloin yritettiin, mutta ei Gami oikein uskaltanut nousta seisomaan. Tai sitten ei jaksanut. Mutta kyllä se pelkkä istuminenkin laittaa lihaksia töihin ja varsinkin silloin, kun Gamikin sai paiskata töppöstä emännän kanssa (Give-me-five). Se oli todella keskittymistä vaativaa hommaa! Huomaa, ettei Gamilla ole niitä lihaksia niin paljoa kuin mitä Nokilla... Joten todella lyhyet treenit dobopallon kanssa ja sitten lattiatasolle. Palloilun jälkeen me vain tehtiin erinäisiä pyörähdyksiä emännän molemmilla sivuilla, joitain tokoliikkeitä ja muuta pientä kivaa. Mielenvirkistystä.