Maanantaina oli taas vuorossa doboa, johon siis suunnattiin Nokin kanssa. Tällä kertaa koiruus joutui todellakin paljon tekemään töitä sekä pallolla, mutta uutena myös tasapainotyynyt ja puolipallot. Pallo ei tuottanut luonnollisestikaan mitään ongelmia, mutta nuo puolipallot... Ei vain Nokille meinannut mennä jakeluun, että tarkoitus on laittaa yksi töppönen per pallo... Emäntä sitten yritti naksuttelemalla saada jotain aikaiseksi, mutta saldona oli vain yksi jalka /puolipallo. Ja välillä tassut kävivät sen verran kiivaasti, että puolipallot liikehtivät varsin reippaasti. Tasapainotyynyt ovat jonkin verran tuttuja jo Nokille (kotona kaksi), mutta edelleenkin on vaikeaa laittaa se toinen takajalka tyynylle! Etujalat menee hyvin omalle tyynylleen ja toinen takajalka, mutta toinen aina töröttää siinä tyynyn vieressä. Harjoittelua vaatii.

Tällä kertaa oli treeneissä yllättävän paljon häiriötä naapurikentiltä ja Nokin keskittyminen sen mukaista. Milloin kuului kahden koiran keskinäistä räksytystä, milloin kulki porukkaa enemmän tai vähemmän ulko-ovesta. Ja tällöin Noks unohti doboilun ja keskittyi vain häiriöihin. Okei. Huonot oli makupalatkin tällä kertaa, joten nekin saattoivat vaikuttaa paljon Nokin motivaatioon keskittyä vain emäntään ja doboiluun. Ensi kerralla muistettava ottaa niitä nakkeja!!!

Tunnin loppupuolella emäntäkin joutui pallolle. Tällä kertaa lankutettiin pallon avulla (jalat pallolla), sekä treenattiin vatsalihaksia. Ja voipa kyllä sanoa, että tehokasta on! On tullut huomattua, että vatsalihakset ovat kipeät... Eli jos emännällä noin hyvin tuntuu lihaksissa (jos niitä nyt on?), niin varmasti myös koirien lihakset osaavat kipeytyä jumppaamisesta.