Osteopaatti Leena Piira oli vaihteeksi Kurkimäessä hoitamassa koiria ja sinnehän emäntä oli ilmoittanut myös omat koiruutensa. Tai alkujaan oli tarkoitus vain toinen käyttää, mutta edelliskerralla Leenan kehoituksesta, otti emäntä myös toiselle ajan.

Ensin meni Gami hoidettavaksi ja normaaliin tapaan heikäläinen oli todella nätisti ja rennosti. Poikkeuskin kyllä tuli, kun käytävältä kuului yhdessä vaiheessa ääniä ja Noks niihin vähän reagoi, tällöin Gami ilmeisesti ärsyyntyi Nokin hölmöilystä ja jäykistyi suolapatsaaksi ja vähän pörräsi, vaikka kyljellään olikin. Leenakin totesi, että kylläpäs oli jäykkänä... Nopeasti meni kyllä ohi ja rentoutui entiselleen. Ja hoidon loputtua sai Gami taas kehuja siitä kuinka nätisti se osaa hoidettavana olla ja vaihtaa itsenäisesti kylkeä, kun pyydetään. <3 Ja Gami omalta osaltaan sitten kiittää nuolemalla Leenan korvat ja pusuttelemalla <3

Gamilla oli tällä kertaa vas.SI-nivel lukossa. Rintaranka oikealta jäykkä ja kylkiluut nousseet hieman sivulle. Kaularanka ja lanneselkä oli ok.

Noks oli ihan ihmeellinen! Leenakin hämmästyi, että miten se niin nätisti oli hoidettavana? Oikeasti! Noks rentoutui todella hyvin, eikä venkuillut mihinkään suuntaan. Tai no alkuun vähän venkuili, kun jumikohtaa hoidettiin, mutta heti sen jälkeen se liki vain nukkui aloillaan. Liekö vaikutusta sillä, että ehdittiin aamun ja päivän aikaan tehdä kunnon lenkit metsässä... ?

Nokilla ilmeisesti ainakin hihnahilluminen näkyi kropassa, mutta oli siinä muutakin. Ylärintaranka etenkin oikealta joustamaton. Kaularanka jäykkä molemmilta puolilta. Oik. Si-nivel jonkin verran joustamaton.

Mutta kaikkinensa ei kuitenkaan mitään hirveän pahaa, vaikka taas kremppaa molemmilla olikin.