...kohtasi emäntää, kun hän eilen kotiutui töistä. Vähän aikaa piti katsoa ja miettiä, että mitä ihmettä on kotona tapahtunut? Seuraavaksi tajuntaan selvisi, että liikenteessä oli paperi, ei sen pahempaa. Mitään pehmolelua ei siis ollut suolistettu, eikä tyynyjä revitty. Nopea vilkaisu pöydälle, että oliko sieltä lähtenyt lehdet liikenteeseen ja silputtaviksi? Ei. Takaovelle mentyään selvisi silputut paperit: pisupaperit!

Emäntä oli siis laittanut eilisaamuna pisupaperit pitkästä aikaa takaoven eteen, kun kerran sohvalle oli kakara päättänyt edellispäivänä ne pissansa tehdä - olkoonkin, että oli vain mielenosoitus heikäläiseltä. Ilmeisesti Ilo-kakara oli nyt ajatellut, että hällehän ei mitään pisupapereita enää sisälle laiteta! Ja sen mukaisesti oli sitten kaikki paperit silpunnut niin pieniksi palasiksi kuin vain mahdollista ja levitellyt ympäri olohuonetta. Noh, onpahan ollut kakaralla jotain tekemistä päivän aikana ;-)

Emännän siis piti eilen tehdä jotain kivaa koirien kanssa. Se menikin sitten siivoukseen. Ei jaksettu ulkona olleen painostavan ilman johdosta lähteä edes Gamin kanssa juoksu- / pyörälenkillekään. Tosin koiruudet pääsivät manikyyriin ja harjaukseen, mutta liekö nuo hommat ovat niiden mielestä kivaa? Karvaa meillä kohta piisaa: kakaralta alkaa karva irtoamaan...