Olipas taas rata kehitelty. Kyllä joutui harmaat aivosolut töihin miettiessään, että miten fiksusti saisi radan ohjattua? Oma ratasuunnitelma ohjauksen suhteen siis, lopulta sai sitten jo vinkkejä parempaan vaihtoehtoon, kun luonnollisestikin ne omat olivat ainakin osittain ihan pyllyllään. Ne suunnitelmat siis.

Pujottelulle meno oli helppo, sehän oli oikeastaan sama kuin viime kerrallakin. Törkkäsy oikeaan keppiväliin ja vedätystä, jolloin Noks sai paremmin vauhtia pujotteluun. Todettiin, että valssi ennen pituutta ja pituuden kohdalta lähetys nro 5 putkeen oli huomattavasti parempi vaihtoehto,kuin mitä emäntä itse oli ajatellut. Tällöin, kun koiruus oli vielä putkessa, ehti juosta hippasemaan puomin toiselle puolen ottamaan vastaan putken nro 6 ulostulossa ja tekemään sinne japanilaiset viedessään hypylle nro 7. Puomi kannatti ottaa A:n puolelta eli persjättö väliin 12-13.  Lähetys putkeen ja persjätöllä nrolle 15, jonka jälkeen pääsi taas japanilaista vääntämään mennessä nrolle 16. Muurin jälkeen persjättö ja taas japanilaisella väli 18-19, kuten myös väli 20-21. Nron 24 jälkeen pystyi tekemään joko valssin tai persjätön.
vko8.jpg

Täytyypä sanoa, että nuo japanilaiset + persjätöt sopivat Nokille! Kun vain ne teki tarpeeksi ajoissa, niin Nokin kaarrokset olivat todella pienet! Ei valunut hyppyjen jälkeen niin pitkälle, kuin mitä valsseilla, joita emäntä ensimmäisellä kierroksella ahkerasti tarjosi. Kontaktit olivat joka kierroksella aivan huiput!  Jokaisella kontaktiesteellä. Voi, kun ne olisi kisoissakin... Emäntä tosin ehti taas jokaisen kontaktin kohtalla itse juoksemaan ohi, jolloin koiruus joutui itse huolehtimaan kyseistä kontaktista. Ja se toimii Nokilla.
Noks oli näissä treeneissä jotenkin ärsyttävä. Mikä lie riivasi? Hyvin teki kyllä hommat, mutta jokin sitä ärsytti ja suu kävi sen mukaisesti. Kouluttajakin ihmetteli, että mites se Noki nyt noin? Alussa karkasi lähdöstä useampaan kertaan ja sitten räksytti vastaan. Muutoinkin hyppi taas naaman korkeudelle ja räksytti niin, että emännän korvissa tuntui... Ihan outo.