Jeps.

ACEn kisat 16.9. ja sinne Ilon kanssa katsomaan mitä kroppa moisesta tykkää? Ja Gamikin pääsi hyppyradan huitelemaan. Ensin oli hyppyrata (tuom. Katarina Virkkala), jossa Gami teki hienoa ja heikäläiseksi varsin vauhdikasta työtä. Gami oli innokas!  Aloitti haukkumisen jo odottaessaan vuoroaan ja sehän on Gamin kohdalla vain hyvä! Etenemäksi radalle oli laskettu 3,9m/s, joten siitähän Gami kyllä jäi, mutta meni hienosti vauhtia 3,62m/s ja kun puhdas rata tuli, oli tulos 2,35vp ja sijoitus 16. Emäntä oli todella tyytyväinen Gamiin. Hieno mies!

Ilon kanssa samaisella hyppyradalla kolautettiin rima alas, mutta vauhtia tällä tyypillä sitten piisasi! Ilon etenemä 3,98m/s    Eli riman alastulon myötä tulos radalla oli 5 vp (-1,12s) ja sijoitus 18. Agilityradalla (jossa myös Katarina Virkkala tuomarina), oli Ilolla edelleen vauhtia ja intoa. Emäntä saikin todeta puomin jälkeen radan loppuosassa, että "hyvin irtosi". Ilo irtosi puomilta varsin reippaasti suoraan edessä olevalle esteelle, ei edes yrittänyt tulla emännän mukana oikeaan kaarrokseen...    Mutta kaikesta huolimatta oli kiva huomata Ilon innokkuus ja tekemisen meininkin. Hitsi, tuo koira oikeasti tykkää agista!  Ja näiden kisojen jälkeenhän oli tarkoitus, että Ilo käy taas fyssarilla ja tarkistetaan kropan kunto. Ja sen mukaan suunnitellaan agitulevaisuus.

Ja sitten *klups* oli Nokin vuoro lähteä kokeilemaan kisaamista. Emäntä ilmoitti Nokin kahdelle agiradalla ihan vain sillä, että nähdään missä mennään ja mitä tarvitsee vielä harjoitella. Tuttu halli ja tutut esteet. Lisäksi aidat ympärillä, niin ei Noks pääse moikkailemaan radan ympärillä olevia kavereita.  

Okei, sehän jo selvisi, että rengas ainakin on sellainen mitä tarvitsee harjoitella (aikaisemmat päivitykset), mutta myös lähtötilannetta niin, että koira jää vinosti hypyn taakse. Emäntä ei luottanut siihen, että Noks tulee vinosti hypyn yli, joten jätti sen suht suoraan -ja se oli paha...  Mutta näköjään emännän pitää lisäksi opetella tuntemaan koiransa ja sen vauhti   Mutta kontaktit olivat aivan upeat Nokilla!

Tämä video kertokoon mitä tapahtui kahdella eri radalla, molemmista radoista pätkät... 

Eli ensimmäisellä radalla emäntä ei vain yksinkertaisesti tajunnut, että millaisella vauhdilla Noki tulee ja että se ei ehdikään kääntymään!   Joten suoraan jalkoihin törmäsi ja sitten mentiin...  Este levisi varsin kiitettävästi. Toisella radalla sitten levisi käsistä koko Nokin ohjaus kuin Hujasen eväät, kun Noks ei ollut kuulolla ollenkaan, vaan se painelsi omiaan. Saatiin sitten kuitenkin edes jollain tapaa taas homma pakettiin, joten matka jatkui... Lieköhän Noks nähnyt renkaan jälkeen tähtiä??? Menoa se ei kyllä haitannut, mutta emäntä päätti lopettaa tuohon radan jatkumisen...  Eli jos jotain saatiin aikaiseksi Nokin kanssa, niin molemmat pistettiin esteet levälleen  Olipahan erilainen kisauran korkkaus Nokilla!