Menneen viikon torstaina oli viimeiset agitreenit Hukka-Putken vanhassa hallissa, ja myönnettävä on, että kaipaamaan ei emäntä jää kyseistä paikkaa. Tai varmasti jäisi mikäli mitään muuta paikkaa ei olisi tiedossa, mutta kun tiedossa on uusi ja parempi halli, niin sinne innolla odotamme pääsyä   Reilun viikon kuluttua olemme sitten viisaampia, että miten Gami siellä hallissa pystyy treenaamaan, onko heikäläiselle alusta parempi kuin vanhassa hallissa? Uskallammeko treenata maxihypyillä, vai pitääkö jatkaa treenejä medikorkeudella, kuten tähän asti vanhassa hallissa? Mutta hulppea se on tilaltaan! Talkoita siellä on nyt kovalla tohinalla pidetty ja ilmeisesti varsin hyvin hommat etenee 

Torstain treeneissä emännällä meinasi oli vähän pallo hukassa, mutta yritysten ja erehdysten kautta treenit saatii vietyä molempien koirien kanssa lopulta ihan hyvin läpi. Kakaralla oli vauhtia ja toimi yllättävän hyvin jaakotuksissa yms "erikoisuuksissa" ja pujottelukin sujui suht hyvin - ellei emäntä itse kiirehtinyt. Gamilla ei vauhtia ollut silloin, kun piti käyttää jaakotusta yms, joissa emännän vauhti pysähtyy (siis Gamihan ei oikeasti toimi silloin, kun emäntä joutuu pysähtymään!), joten treenin emäntä veti sitten lopulta sillä tavalla, kuin se Gamille on parhainta ts. persjättöjä aina kun vain oli mahdollista ja muutoinkin omaa liikettä ylläpitäen. Ja löytyihän sitä vauhtia.  

Loppujen lopuksi kivat treenit molempien kanssa, vaikka parantamista olisi paljon ollut...  Kakarakin pääsi pitkästä aikaa treenaamaan rengasta maksikorkeudella - sitä onkin tarvittu! Kesällä viimeksi on rengasta ollut ja silloin ehdittiin vain muutaman kerran harjoittelemaan rengasta maksikorkeudella, joten se on todellakin meillä vielä kesken. Aikaisemmin ei ole kisoihin asiaa, ennen kuin kakara suorittaa sen ongelmitta.