Tammikuun 22.pvä ns "joulutauko(?)" päättyi ja lähdimme agikisoihin. Kisat olivat Kuopiossa ja kahdella ensimmäisellä radalla tuomarina oli Minna Jokisaari ja kolmannella radalla Johanna Nyberg.

Päivän ensimmäinen rata oli hyppyrata ja tauosta huolimatta homma toimi ihan kivasti. Tuloksena 0vp, sij.13/43 ja Nokin etenemä 4,33m/s. 

_full.jpg 
(kuvaa klikkaamalla, video aukeaa uuteen ikkunaan)

Seuraava rata oli agilityrata, jossa kävi sellainen pieni lipsahdus, että ilmeisesti emännän käsi nousi ohjauksessa liikaa, joten Noks tulkisti sen ohjauksen takaakierroksi. Joten HYL. Mutta puomin kontakti oli aivan mahtava!!! Eli emäntä voi todellakin sanoa, että tämä oli todellakin hyvä hylätty. Heikä oli todella tyytyväinen tähän rataan. Näköjään puomin alastulossa toinen takajalka lipsahti puomilta, mutta koiruus pysyi siellä. Ja kun hylkäys tuli, emäntä muutti ohjaustaan, eikä mennytkään enää suunnitelmien mukaan. Vaan teki kokeiluja siellä. Ja ne toimi.

_full.jpg 
(kuvaa klikkaamalla, video aukeaa uuteen ikkunaan)

Kolmas rata oli myös agilityrata ja tässä(kin) emäntä töpeksi. Veti omalla ohjauksellaan koiruuden esteen ohi... Joten radalta 5 vp. sij.17/41 ja Nokin etenemä 3,64m/s. (Etenemä olisi oikeasti siis parempikin, mutta korjaukseen meni aikaa...) Mutta tälläkin radalla puomin kontakti oli aivan huippu!!!!

_full.jpg 
(kuvaa klikkaamalla, video aukeaa uuteen ikkunaan)

Oikeasti emäntä oli oikein tyytyväinen tähän kisapäivään. Tauon jälkeen näin hyvin, eikä treenejäkään ole ollut. On se mahtava koiruus, ei voi mitään <3