Emännän korviin kantautui tieto, että tänään olisi Varkaudessa agilityn möllikisat. Aikansa aamulla mietittyään, päättikin lähteä matkaan Gamin kanssa (ja Ilo turistina). Turhan kuuma päivä ajella ja kisata, mutta lisää positiivisia kokemuksia kaivattiin Gamin kanssa radalta.

Ja kuinkas menikään? Kannustusjoukkoja ei tällä kertaa ollut radan reunalla, eikä tullut edes tuomaria pyydettyä, että kehuisi Gamia. Emännällä vain kädessään oma versionsa viuhkapallosta sekä käytössä omat äänivaransa kehujen suhteen. Ensimmäinen rata meni yllättävän hyvin. Emäntä muisti suht hyvin koiraansa kehua ja Gamikin kulki mukavasti. Tuloksena 0-tulos! :) Etenemisaika Gamilla oli radalla 3,29m/s. Toinen rata oli suht heti perään ja sen huomasi vauhdista, se hiipui hivenen. Varmastikin kuumuudella oli tässä osuutta asiaan. Tosin emäntä myös itse tajusi, että piti välillä hiljaiseloa eikä muistanut Gamia kehua... Kuitenkin taas tällä radalla Gami loppupätkällä jo irtaantui itsenäisesti eteenpäin, eli jotain positiivista tässäkin. Tulos radalta taas 0 ! =D Ja etenemisvauhti näköjään 3,16m/s. Molemmat radat olivat tosin Gamin suhteen hitaamman tuntuisia, kuin mitä edellisissä möllikisoissa, joten seuraavalla kerralla pyrittävä taas saamaan ne kannustusjoukot kehän laidalle ;-)

Päivän saldona näiden kahden 0-tuloksen lisäksi oli yksi katkennut remmi. Kakarakoira alkoi hillumaan hihnassaan, kun emäntä olisi ottanut Gamin kanssa pari kertaa harjoitusesteitä. NAPS! Ja kakara juoksenteli emännän ja Gamin matkaan...