Ei. Ei voi mitään, mutta tekemättömänä ei osaa olla. Kotona ei saa aikaiseksi treenattua rallytokoa niin paljoa kuin haluaisi, joten emäntä suunnisti takaisin Gamin kanssa kurssille Pirjon valvovien silmien alle. Kurssi alkoi perjantaina 4pvä ja kestää muistaaksemme sen 6 kertaa. Ja voi sitä riemua, mikä Gamilla siellä oli!!! Uketsu oli aivan onnessaan, kun pääsi tekemään taas hommia.

Ja kun on taas viikko hurahtanut, ennenkuin tätä päivitystä emäntä ehtii laittelemaan, niin eihän sitä enää kaikkea muista kyseiseltä treenikerralta. Gamilla oli todella kiva seuraaminen koko radan ajan ja käytti takaosaansa hyvin! Eli jumpat ovat tuottaneet tulosta. "Askel oikealle"-kyltillä Gami yksinkertaisesti kulki tiukasti emännän vieressä ja otti askeleen oikealle samaan tahtiin emännän kanssa säilyttäen rintamasuunnan. Ei mitään vinoutta liikkeessä.  Kaikki käännökset onnistuivat todella hyvin ja todellakin Gamin työskentelymotivaatio oli korkealla.
Sivulta eteentulo oli vähän niin ja näin. Tuli kyllä hyvin eteen, mutta jäi himpun verran vinoksi. Ja koska Gamille on opetettu PK-eteentulo eli edessä pitää olla aivan ohjaajassa kiinni, pyrittiin sitä nyt saamaan vähän väljemmäksi. Syystä, että kun Gami tulee aivan kiinni, on vaarana, että astuu emännän varpaille ja siitä tulee pistevähennyksiä rallykisoissa. (tässä esimerkkikuva siitä, miten Gami tulee tiukasti ohjaajaan kiinni. Kuva Gamin nuoruudesta)
IMG_1642.JPG?img=thumb280nocrop&_=6bf40)

Treenien jälkeen oli kyllä sekä koiruus, että emäntä hyvällä tuulella. Jotenkin tuota hommaa oli jo kaivannut...