Torstaina 8.pvä pääsikin Gami osteopaatin käsittelyyn. Tällä kertaa vastaanotto oli Aaltotassussa ja olosuhteiden pakosta jo suht vakituiseksi tullut osteopaatti Mari Vidgren oli hoitajana. Emäntä on näköjään aikojen saatossa tippunut ns "osteopaatti-listoilta" pois, joten mm. Mankisen ja Piiran hoidot jäävät meiltä väliin, joiden luona aikaisemmin tuli useinkin koiria käytettyä. Onneksi edes Marin hoidettavaksi koirat pääsevät ja hän käy usein Kuopion alueella! Ja emäntä on kyllä varsin tyytyväinen Marin hoitoihin.

Aaltotassu (koirien uimala) oli Gamille aivan uusi paikka, mutta hyvin heikäläinen sinne rauhoittui hoidettavaksi -tosin kyseisenä päivänä siellä ei ole uimalatoimintaa, joten paikka on rauhallinen. Muutoin ei varmaan mitään tulisikaan... Kyllä se oma rauhansa pitää olla hoidoissa. Mutta oli siellä kyllä varsin lämmintä ja kosteaa!!!

Ensitöikseen hoitohuoneseen mentyämme Gami pesi Marin naaman! Ja sen jälkeen vasta rauhoittui makuulle hoidettavaksi. Gami oli varsin hyvässä kunnossa, tosin ei emäntä kyllä mitään ontumista tms ollut Gamilla huomannutkaan. Tiesi vain, että kireyttä varmastikin on, koska ollaan nyt lumien tultua käyty metsässä kävelemässä umpihangessa. Gami onneksi todellakin siellä kävelee, eikä hillu, kuten Noks välillä. Jonkin verran oli oik.etujalan lähentäjä kireällä, kuten myös selässä oli kireyttä. Lantion seutukin oli vähän jäykkä (jos emäntä muistaa oikein), mutta muutoin kaikki oli ok. Eli periaatteessa ne ns "vanhat vammat". "Oej olkanivel loppujoustoa ei juuri, onkohan nivelrikkoa? Saman jalan lähentäjälihas kireä. Otj lihaskireä, liikerajoitteisempi verrattuna vasempaan. Lanneranka lihaskireyttä, muu ranka ok, niveltasolla liikkeet melko ok. Suos. jumppaa patjalla, lumessa tms voinnin mukaan."

Hoidon loputtua Gami oli ihan täpinöissään, jotta "mitäs tehtäis?" Emäntä lykkäsi maksun (setelit) Gamille ja Gami varsin polleana tyyppinä kiikutti rahat Marille käteen. Se oli Gamin mielestä aivan huippua! Heikäläinen muutoinkin tykkää kiikuttaa asioita ihmiseltä toiselle, esim päivän lehti siirtyy helposti seuraavalle lukijalle, kun pyytää Gamia sen viemään. Se on vähän höperö. Ihanalla tavalla.