... tai sitten ei.
Ilmeisesti nyt vain yhteistyö toimii (toistaiseksi) hyvin tai kuun ja tähtien asento toisiinsa on juuri mallillaan?
Käytiin siis eilen kisoissa, kun ne täällä Kuopiossa taas olivat (taloudellisesta tilanteesta johtuen, käymme vain todella lähiseutujen kisoja nykyään). Kisoissa oli agirata sekä hyppyrata eli vain kaksi rataa tarjolla. Tuomarina molemmilla radoilla oli Marja Lahikainen.

Ilta aloitettiin agiradalla, jossa puomin kontakti oli aivan huippu ja A-esteen kontakti passeli tai sellainen mitä normaalistikin. Mutta keinu!!! Noks lähti siitä liian aikaisin! Ilmeisesti kuitenkin puolikas varvas tms on osunut kontaktille, koska virhettä ei siitä tullut! Videolta ei kyllä saa selvää, että MIKÄ osa varpaasta on kontaktille osunut? Vai onko takajalka sopivasti osunut kontaktille juuri loikatessa? Ei tiedä...  Muutoin rata meni ihan kivasti; vauhtia oli, vaikka kiemuroitakin radalla oli. Kepeille meno onnistui hienosti, vaikka emäntä itse sitä vähän epäili. Tulos tältä radalta oli 0 vp ja sijoitus 7/40. Nokin etenemä oli 4,03m/s.
(Videot aukeavat uuteen ikkunaan klikkaamalla kuvia)

_full.jpg

Toinen rata oli hyppyrata, joka meni sanoisko, että ihan omalla painollaan. Muutamia tiukkoja vetoja, mutta niistä selvittiin. Tuloksena tältäkin radalta 0 vp., sijoitus oli 10/38 ja etenemä 4,09m/s.

_full.jpg

Eli kisapäivän saldona oli TUPLANOLLAT! Pitänee olla oikeasti todella tyytyväinen, kun ei tosiaan olla treenattu ja kisoissakin viimeksi oltu kuukausi sitten... Turhan isoja kaarroksia kyllä tuli molemmilla radoilla, joten treenattavaa oikeasti olisi. Ja keinua pitänee muistutella koiruudelle uudestaan, ettei sitä noin saa loikkia!