Olimme tänään Lappalaiskoirien järjestämässä Match Show'ssa eli mätsärissä Ilon kanssa. Luokkana pikkupennut. Tuntui, että Ilo oli kuin kotonaan siellä, vaikka paljon oli koiria ympärillä ja muuta hälinää. 

Itse näyttely meni Ilon kohdalta varsin hyvin, kiitettävästi oikeastaan! Ilo oli luokassaan sijalla 2, kun koiria kaikkinensa oli 19. Oikeastaan emäntä on varsin tyytyväinen, että oli toinen, niin ei tarvinnut loppuun asti jäädä sinne odottemaan. Luokkansa parashan menee BIS-kehään eli odottavan aika olisi ollut pitkä...

Kehässä Ilo malttoi seisoa suht hyvin, kun vain koko ajan oli makupalaa menossa suuhun. Jos ei, niin silloin tarjottiin istumista. Kehän ympäri juoksemiset menivät yllättävän hyvin, onneksi ehdittiin viikon verran opiskella yleensäkin juoksemista hihnassa! Ilo tuppaa vain sen verran tiiviisti pitämään emäntään kontaktia, että etujalkojen liikkeet kärsivät: nostelee etujalkojaan liian korkealle samalla, kun tuijottaa silmiin. Jos ei katsele emäntää, vaan menee vain eteenpäin, on askellus niin kuin olla pitää.

Treeniä, kyllä joo! Opiskeltava lisää seisottamista kehässä ja juoksemista niin, ettei aina katsele silmiin. (tietty tokossa hyvä, mutta näyttelykehässä ei... )

Tänään Ilo-kakara on tasan 6 kk vanha! 

1242922881_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja vielä isoveikan kanssa

1242922988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Ja mittauksetkin suoritamme vielä Ilolle, jahka vain kakara kunnolla herää päivän koettelemuksista ;)