Nyt ei kyllä eilen treeneistä vauhtia puuttunut! Hyppyrata, jossa suoraa vauhdikasta pätkää, mutta myös haltuunottoa. Ja yksinkertaisia ohjauskuvioita, joita yritti väkisin laittaa vaikeammaksi tutustuessa rataan. Lopulta tuli kuitenkin kouluttajaa uskottua, että ei kaikkea tarvitse tehdä aina vaikeamman kautta...

Noks oli kyllä aivan huippu, ei voi muuta sanoa. Heikä ON oikeasti HYVÄ! Kun ei itse aina vain sotkisi...Okei, kyllä meillä alkuohjaussotkujen jälkeen rata meni todella hyvin ja viimeinen rata piti tehdä nollana ja sehän me tehtiin.

Nrolle 2 pakkovalssi. Putkeen (nro 5) lähetettiin kauempaa, jotta itse ehtii kunnolla tekemään käännöstä nrolle 8. Ekalla kerralla ei emäntä malttanut odottaa, että Noks lukitsee putken ennen kääntymistään, joten Noks lähti sitten emännän liikkeen mukana putkelta pois. Nro 8-9 tehtiin yksinkertaisella pyörittämisellä. Nro 11 joko pakkovalssi tai saksalainen. Nro 13 pakkovalssi. Putkeen nro 16 piti malttaa viedä vähän lähemmäksi, jotta ei käy niinkuin meille ensimmäisellä kerralla, että Noks meni lopulta putken väärästä päästä sisään, kun emäntä oli väärään kohti jäänyt töröttämään ja ohjaamaan koiraa... Nro 17 puolivalssi ja sylkkärillä putkeen. Nro 19-20 väliin sopi hyvin persjättö (jotkut teki valssin) Nrolle 23 hirtto. Siinäpä noin niinkuin lyhykäisyydessään ohjauskuviot.

vko6_2015.jpg