Illan agitreenit meni Gamin kanssa nopeasti ohi. Tiedä sitten, että mikä herra herkkäsielun aivoissa taas kihahti, mutta treenit eivät lähteneet alkua pidemmälle!

Häiritsikö heikäläistä selkänsä takana ketjujen kanssa riehuneet penskat? (okei, oikeasti ne häiritsi, ainakin emäntää) Vai ottiko siitä nokkiinsa, kun emäntä joutui heikäläisen nimen sanomaan, jotta heräisi takaisin tähän maailmaan ja treeniin, kun Gami vain tuijotti riehuvia penskoja?  Mutta oli mikä oli, niin kahta hyppyä pidemmälle ei treenit edenneet, koska ukko ei liikkunut yhtään mihinkään!   Siinäpä ei pahemmin hyödytä mitään tehdä, jos ei herra herää touhuun ollenkaan. Jos ei edes putkea halua reippaasti suorittaa (emäntä kokeili), niin turhapa edes mitään vauhtipuomiakaan yrittää! Saati edes lyhyttä radan pätkää. Olkoonkin, että alkuun Gami oli innoissaan lähdössä hommaan mukaan, mutta riehuvat penskat ja ketjut havaittuaan se hävisi - loppui haukkuminen, Gamin moottori.

Tähän loppuun tekisi mieli kirjoitaa pari valittua sanaa - tahi vähän useampikin - mutta pidetään nyt kiroilusuodatin päällä. Mutta kertoa voimme, että enää yhtään enempää ei voisi ihmistä ärsyttää!    (ja sekin vielä, että emäntä ei oikein tiedä, että ärsyttääkö heikäläistä kaikista eniten Gamin reaktio, hänen itsensä ärsyyntyminen vai yleensä koko tilanne... ?)

*       *       *       *       *       *       *       *       *

Myöhemmin illemmalla, kun pahin ärsytys alkoi emännällä menemään ohi ja sitä myöten Gaminkin mieliala piristyi, otti emäntä takapihalla Gamin kanssa muutaman kerran puun ja pensaan kiertämistä. Vauhtia löytyi ja innostusta hommaan, joten emäntä sai edes siinä palkattua Gamin kunnolla agitreeneihin tarkoitetulla palkalla.  Pitänee tässä jonain päivänä suunnistaa toiselle treenikentälle nollaamaan tämän iltainen agitreenitilanne...