Emäntä teki eilen päätöksen, että Gami saa jäädä aivan totaalisesti nyt eläkkeelle agilityn parista. Ei käydä siis enää edes mielenpiristystä hakemassa möllikisoista, kun ei niistä meille oikeastaan mitään hyötyä ole. Kyllä me ilmaiseksikin keksitään mielenpiristystä uketsulle. Ei tarvitse osallistumismaksuja maksaa vain, jotta koiruus pääsisi humputtelemaan miniesteillä radan läpi ja kun ei eläkeläisiä huomioida näissä möllikisoissa mitenkään. Ei ole koskaan huomioitu (ei kun anteeksi! ProPerron 1-vuotisjuhlissa huomioitiin!), mutta missään muissa möllikisoissa ei. Tai kyllähän ne huomioidaan JOS koiruus ilmoitettaisiin agilityradalle ja vieläpä sijoittuisi sen nuorison joukossa, mutta ei oikeasti ole mitään järkeä ilmoittaa koiruutta tuollaiselle radalle. Oikeasti ei edes halua laittaa tällaisia papparaisia tahi mummukoita agiradalle menemään normaaleille hyppykorkeuksille, koska mahdollisesti koiruuksilla alkaa olemaan, ja varmasti onkin jo, kropassa sen verran sanomista, että koiruus olisi kipeä ko radan jälkeen... Ja sitähän ei siis todellakaan näille seniorikoirille halua! Ne ansaitsevat parempaa.

Kävimme siis eilen supermöllikisoissa ja Gami saa hyppy-putkiradan humputella menemään pariin kertaan. Hienosti koiruus sen veti läpi ja oli aivan intoa täynnä! (pari ensimmäistä hyppyä puuttuu videolta... )
20151026_183538.mp4?img=thumb280nocrop&_

Tähän on hyvä lopettaa Gamin agility aivan kokonaan. Viimeksihän Gami on käynyt vastaavalla tavalla humputtelemassa puolisen vuotta sitten, joten kovin kiivasta tahtia ei ole ollut tällä rintamalla.
Samalla nyt lopetettiin myös Nokin kanssa käyminen möllikisoissa. Emäntä arveli, että muutoinkin tulee paljon maksettuja harjoituksia varsinaisten kisojen muodossa, joten eipä viitsi enää lähteä epävirallisiin kisoihin harjoittelemaan. Säästääpähän senkin rahan virallisiin kisoihin...  Ja juu. Nokin agirata päättyi heti liki alkumetreillä, kun eihän se taas malttanut sitä puomin kontaktia ottaa ja sitten ehti jo painua putken väärään päähän. Puomi uusiksi ja pois...