Blogimme ei taida nyt mistään muusta täyttyäkään kuin vain agitreeneistä  Ja tälläkin kerralla oli videokamera matkassa, joten linkkien kautta pääsette niitä tutkailemaan 

Kävimme eilen taas treenailemassa ja tällä kertaa oli emäntä kaivellut netistä treenipätkän, jossa keskityttiin pääasiassa ohjaukseen (valssaus, persjättö, takana leikkaus). Kakaran kanssa treeni tuli tehtyä pääasiassa valssausta käyttämällä, mutta näköjään yksi persjättökin mahtui mukaan putkella. Gamin kanssa käytettiin sitten kaikkea noista kolmesta. Molempien koiruuksien kohdalla oli parissa paikkaa aivan liian turhan pitkiä kaarroksia, mutta karsitaan niitä sitten jatkossa poijjes. Muutoinkin emännän pitäisi vähän tarkemmin ottaa ja ohjata kakaraa ja seurata missä se menee (tosin onhan tämä huomattu jo aikaisemminkin!), kun nytkin huomaamatta kakara painelsi yhden esteen ohi... Hirveätä töpöttelyä taas emännällä tuo juokseminen liukastumisen pelossa! 

"Mersun merkkiä" treenailtiin kahdella tavan hypyllä + okserilla, joka meni varsin ok molempien kanssa. Pujottelua treenailtiin kakaran kanssa yksittäin (puolikasta), mutta Gamille pujottelu yhdistettiin "mersun merkki" -treeniin. Parilla ensimmäisellä kerralla oli kakaran kanssa vähän hakemista pujottelun suhteen, mutta sitten kakara alkoi peräti itse jo tarjoamaan itseään oikeaan väliin sisäänmenossa ja muutoinkin löysi rytmin  Puomia treenattiin yksittäisenä esteenä molempien kanssa ja emäntä ei voi olla kuin tyytyväinen! Gamin puomi näyttää nykyään aivan erilaiselle kuin mitä vielä kuukausi- pari sitten! Ei uskoisi, että vielä silloin koiruus oli sitä mieltä, että sinne ei voi mennä ollenkaan, tai jos menee, niin se mennään ryömimällä.  Näin se nyt menee   *ja koputtaa puuta, jotta homma jatkuisi vähintään samanlaisena tulevaisuudessakin* Ja perään kakaran tyylinäyte puomista.

Välillä pistää miettimään, että onko kakara oikeasti kessu vai jokin terrieri? Taistelutahtoa siltä löytyy enemmän kuin Gamilta konsanaan ja ilmeisesti varsin epätyypillisesti kessulle. (klik) Ja tuotahan kakara jaksaisi vaikka kuinka kauan... Duracell-pupu? ADHD ?