Nokin treenit menivät sitten päin peetä. Emäntä oli lievästi sanottuna ärsyyntynyt koko koiraan. Treenit olisivat olleet kivat, mutta koira...   Ensimmäisessä Harrin vetämässä treenissä alku alkoi hyvin, mutta sitten yhtäkkiä Noks vetäisi nenäänsä oikein hyvät hajut matosta ja aivot hävisivät sitä myöten päästä. Ja sen jälkeen kaikki menikin pyllylleen. Tarkoitus oli tehdä Nokillakin leijeröinti jättäen putki väliin, mutta eihän tuo mihinkään irronnut. Ja tarpeeksi kauan, kun porokoiran kanssa yhtä ja samaa asiaa jauhaa (olkoonkin, että on Noki kyseessä!), niin koira heittää hanskat tiskiin... Väsykin iski Nokiin, joten emäntä sai tarpeekseen ja teki vain yhden helpon ja vauhdikkaan pätkän ja pisti koiran tauolle.

Sannan treenin aikana oli aivot ja keskittyminen edelleenkin aivan jossain muualla. Emäntä todellakin joutui kunnolla konahtamaan tyyyliin, "nyt p**kele kuuntelet!" ja muutoinkin käyttämään ääntään äkäiseen sävyyn, niin silloin Noks otti korvat kuulolle -edes hetkellisesti. Tosin aivoton mikä aivoton ja ensimmäistä kertaa (ja toivottavasti viimeistä) Noks otti ja häipyi naapurikentälle pariin otteeseen... Ei se onneksi siellä mitään muille alkanut pöljäilemään, pikemminkin vaikutti, että heikä oli vähän itse pallo hukassa siellä toisella puolen.

Mutta voitte uskoa, että eipä olisi emäntää voinut vähempää kiinnostaa koko Nokin touhut!  Muutoinkin alkaa nyt tuntumaan, että alkaa taas ns kokeilukausi koiruudella, että mitä saa tehdä ja mitä ei?