Perjantain ralleissa pääsikin sitten juoksemaan! Kuulemma tarkoitus lähteä pois omalta mukavuusalueelta. Emäntä siinä sitten miettimään, että olisiko kuitenkin parempi ottaa sitten treeniä Nokin kanssa, mutta koska oli Gamille luvannut treenit, niin pitihän se lupaus pitää. Ihan kuin koira ymmärtäisi.... Ei voi koskaan tietää.

Kuvassa olevat kyltit (vas-oikealle) eivät välttämättä ole täysin oikein (istu-täyskäännös vasempaan -> saattoi olla jokin muukin kyltti), mutta todellakin radalla oli vain muutama kyltti, jotka suoritettiin kävellen! Mutta mistäpä ei Gami selviytyisi? Hienosti onnistui käännökset ym juostenkin ja hyvin käytti takaosaansa. Vähänhän heikäläistä ihmetytti varsinkin tuo "vasen täyskäännös" juosten, mutta suoritti senkin hyvin. On se aikas taitava uketsu, vaikka emäntä itse niin sanookin.

_full.jpg

Lopussa treenailtiin vähän ylempien luokkien kylttejä (kopsattu täältä):
_full.jpg

Puolenvaihtoa jalkojen välistä on jo aikaisemmin tullut harjoiteltua, joten se sujui suht hyvin. Puolenvaihto takana oli Gamille vaikea! Ei vain voinut ymmärtää, että pitää mennä ns väärälle puolelle seuraamaan... Eli vasemmalta sivulta oikealle. Kyllä se sitten onnistui, kun ensin pysähtyi, antoi käskyn oikealle sivulle ja sitten jatkoi matkaa, mutta suoraan liikkeestä ei onnistunut. Gami tarjoili aivan muita vaihtoehtoja silloin...  Valkovuokkoa ja tulppaaniakin on tullut jo aikaisemmin harjoiteltua, joten nekin onnistuivat hyvin. Ainoa vain, että kun emäntä joutui välillä toista aidan yli kurkkinutta treenaajaa neuvomaan kesken liikkeen ja lause alkoi "ei, kun... ", löi Gami hanskat tiskiin. Heikä luuli, että heikäläistä kiellettiin...
Oli nyt nimittäin viimeinen kerta, kun emäntä ketään neuvoo, jos oma liike on vielä kesken! Meni nimittäin oma aikansa siinä ennenkuin Gamin sai takaisin omaksi iloiseksi motivoituneeksi koiruudeksi! Se ON herkkis! Oikeasti!