Tällä kertaa olikin meitä taas Sini koutsaamassa, kun vakiokouluttajat lähtivät reissunpäälle kouluttautumaan. Tämän viikkoinen rata oli taas tekniikkatreeniä, jossa paljon mm. valsseja, päällejuoksua, välistävetoa... Pelkästään hyppyrata, ratapiirroksessa näkyvä A-este oli vain häiriöesteenä.
Ensimmäisellä kierroksella palkattiin koiruus jokaisen putken jälkeen (ja niitähän riitti!) eli välillä lyhyttä pätkää, välillä pidempää. Toisella kierroksella tehtiin koko 37-esteinen rata kokonaisuudessaan ilman palkkausta.
vko43_2015.jpg

Putkilla 4,16 ja 33 tehtiin valssi putken toisen suun kohdalle/eteen, jotta koiruus kääntyi tiukasti hypyltä ja siitä sai ohjattua hyvin putkeen. Esteelle nro 7 olisi ilmeisesti pitänyt tehdä valssilla, mutta emäntä tunki siihen koko ajan persjättöä.... Toimi kyllä Nokille! Putki nro 10 hirtolla.Välit 11-15 (+16) valsseilla ja pyrittiin, ettei itse tehtäisi siksakia, vaan kuljettaisiin suht suoraa linjaa, jolloin koiruus joutui itse hakemaan hypyt. Emäntä loppujen lopuksi kulki tässä koko ajan takaperin ja osoitti vain kädellä Nokille suuntaa... Turha lähteä hötkyilemään, nopeammin Noks noin meni, koska teki tiukemmat kaarrokset. Välille 18-19 japanilainen, nrolle 21 takanaleikkaus. Nrot 23-24 tuli otettua molemmin puolin, oman maun mukaan... Nroille 28 ja 29 valssit. Nron 29 jälkeen emäntä oli yleensä pallo hukassa ts ei meinannut ollenkaan muistaa, että mihin suuntaan piti lähteä? Joten varsin kiirus tuli sitten lopulta suoriutua tekemään valssia nrolle 33... Mutta viimeisellä kierroksella emäntä jo itsekin huuteli kouluttajalle, että "ehtii, ehtii!", kun muisti silloin oikean suunnan. Ja ehti. Nrot 34-36 takakiertona. Mennessä nrolle 34 piti olla valmiina putken suulla ottamaan koiruus vastaan, jotta kaarros ei mennyt liian pitkäksi.

Voisi sanoa, että oli koiruudelle varsin rankka treeni kaikkien 37 esteen kanssa yhteen putkeen. Ja varsinkin siinä vaiheessa, kun tehtiin koko rata heti perään uusiksi eli 37 x 2. HUH! Jos oli koiruus väsähtänyt, niin kyllä oli jo emäntäkin...
Laitettiin näissäkin treeneissä pallo maahan odottamaan ns maaliin. Kertaalleen ensimmäisellä kierroksella Noks sinne pallo ampaisi ilman lupaa, mutta muutoin malttoi tehdä hommat ensin ja sitten vasta ampaisi pallolle. Tietty aina sopivan tullen, kun hyppy oli pallolle päin, Noks vilkuili kaihoisasti palloon... Tai tuli putkesta (10) ulos, niin silloin vilkaisi pikaisesti sivulleen pallon suuntaan.