Emännän kiireiden johdosta on tämän blogin päivitys vähän jäänyt retuperälle, tosin mitään maailmaa mullistavaa ei kyllä ole ehtinyt tapahtumaankaan ;-)

Eilen käväisivät molemmat pojat rokotuksissa ja samalla oli Gamilla virallinen silmätarkastus. Punnitukset alussa näyttivät Ilolle 9 kiloa ja Gamille 23,4 kiloa. Gami meni taas vaa'alle kuin vanha tekijä, mutta Ilo pisti jarrut päälle ja veti itsensä maihin! Edelliskerralla ei ollut mitään ongelmaa, uteliaasti vain siihen vaa'alle asteli. Taitaa nyt olla ns. mörkövaihe pojalla menossa ;-)

Rokotukset menivät molemmilla pojilla hyvin, kumpikaan ei huomannut pistosta. Gamille nenään laitettava rokote oli vain iljetys - kuten emännällekin, kun rupesi ajattelemaan asiaa. Vaikka eihän se periaatteessa ole muuta kuin tavallaan vähän ihmisten nenäsuihkeen tapainen toimenpide...

Gamin silmätarkin tulos sai emännän niin mahdottoman onnelliseksi! Täysin terveet paperit lähtivät matkaan, ilman mitään huomauttamista =D Voi jee, että sitä osaa olla tuollaisesta onnellinen!

Ilo tiistaina teki sen mitä emäntä on koko ajan vähän pelännytkin. Emännän tullessa kotiin töistä, olikin molemmat pojat ulko-ovella vastassa. Jep, jep... napero oli tullut lapsiportista yli! :-o Mistään muualta se ei olisi päässyt mitenkään huoneestaan pois. Portilla korkeutta 70 cm, napero itse n. 37cm... Tulevaisuuden korkeushyppääjä? Vai marakatti? Jossain vaiheessa oli naperolle tullut sitten kova pissahätä ja pisupaperithan olivat sitten siellä portin toisella puolella... Kova yritys oli ilmeisesti naperolla ollut päästä takaisin portin toiselle puolelle, koska portti oli alareunastaan hivenen vinossa (vain 10 cm rako). Ei ollut päässyt, joten pisut oli sitten pitänyt tehdä portin eteen... Siitä lähtien ovat pojat olleet sitten keskenään, portti auki. Tietty Gamin ei passaisi vielä pahemmin riekkasta Ilon kanssa, mutta turvallisempaa noin kuitenkin. Sitä ei kuitenkaan tiedä, jos jotain sattuisi kakaralle portin kanssa, jos edelleen yrittäisi sen yli tulla.