"Pitkästä" aikaa kisoissa, tai ainakin tuntui sille  Eli 6.5. oli oman seuran kisat, joissa tuomareina Jari Tienhaara sekä Rauno Virta ja kaikkinensa neljä (4) kisaa jokaiselle säkäryhmälle. Emäntäkin ilmoitti Ilon kaikkiin neljään kisaan, mutta arveli jättävänsä viimeisen kisan pois, jos näyttää koiruus väsymisen merkkejä. Ei näyttänyt... Vaikka pitkän päivän autossa joutuikin olemaan Gamin ja Nokin kanssa, kun emäntä meni jo aamuksi kahdeksaan kisoihin töihin ja oma kisavuoro alkoi vasta illalla... Onneksi pariin otteeseen päivällä emäntä oli varmistanut itselleen taukoa sen verran, että pystyi käyttämään koiruudet kunnon lenkillä.

Kaksi ensimmäistä agirataa olivat Jari Tienhaaran ratoja. Radat olivat kivoja ja JUOSTAVIA!  Töppöstä todellakin joutui pistämään toisensa eteen, mutta jos emäntä sen joutui tekemään, niin kyllä koiruuskin liikkui! Ensimmäisellä radalla sössittiin pujottelussa kertaalleen, joten sitä korjaamaan. Myös puomin alastulo loikittiin. Saldona siis 10 vp ja 0,77s yliaikaa korjailuista... Etenemä oli Ilolla 3,59m/s eli ei paha Iloksi  . Toisella radalla riitti Ilolla edelleen vauhtia ja kun emännälle tuli hetkellinen ajatuskatkos puomin alastulon kohdalla, ehti Ilo paineltamaan eteenpäin oman mielensä mukaan. Lähti ns. lapasesta... Joten yksi hyppy väärinpäin ja hylätty...

Kaksi viimeistä rataa olivat Rauno Virran ja toinen näistä oli agirata ja toinen hyppyrata. Tuomarit olivat tehneet keskenään yhteistyötä, joten Raunonkin radat jatkoivat samaa juostavaa linjaa... Ja sitähän taas juostiin!!!  Tältä ensimmäiseltä Raunon radalta loikittiin taas puomin alastulo, mutta muutoin rata oli varsin hyvä. Tulos siis 5 vp ja aikavirhettä -4,10s. Etenemä tällä radalla oli Ilolla 3,96m/s!!!   Viimeiselle radalle lähtiessä (hyppyrata) ei Ilo kyllä näyttänyt ollenkaan väsymisen merkkejä. Ehkä hivenen vauhti oli hiipunut? Tai sitten ei. Kuitenkin aivan radan lopussa sattui emännälle kämmi ohjauksessa, joten Ilo ohjautui hypyn väärälle puolelle ja luonnollisestikin suoritti sen väärin päin  Hylättyhän siitä tuli.... Mutta todella tyytyväinen oli emäntä kaikkinensa Ilon ratoihin ja varsinkin tuohon menohalukkuuteen  Kiva, vaikkakin rankka päivä!