Varkaudessa oli kisat 30.7., neljä rataa, joista kaksi agirataa ja kaksi hyppyrataa. Tuomareina kolmella ensimmäisellä (agi, agi, hyppy) oli Marja Lahikainen ja viimeisellä hyppyradalla Johanna Nyberg. Videoita ei näistä radoista ole, koska kuvaajaa ei löytynyt. Ratapiirrokset kyllä löytyisi kolmelta radalta, mutta liekö niitä tarvitsee tänne laittaa, vai?

MUTTA
Emäntä on tullut siihen tulokseen, että edes "yläkerran ukko" ei halua olla hänen kaverinsa. Näissä kisoissa olisi ollut toisella agiradalla agi-SERTiä oikein kunnolla tarjottimella ojennettuna, mutta "yläkerran ukko" laittoi kolmanneksi viimeisellä esteellä emännän aivoihin kunnon oikosulun, joten hän unohti radan! Se siitä. Hylkäys tuli. Kuten kahdella muullakin radalla. Viimeisellä heikäläinen oli jo varmaan sen verran nauranut partaansa, että soi emännälle ja Nokille hyppyradalta nollan. Mutta sillä sijottui vasta sijalle 4... Ei taida ennen veteraani-ikää Noks valioitua, tosin liekö koskaan tällä menolla? Emäntä ei enää tähän usko. Taitaa päätyä Noks eläkkeelle jo ennen sitä. Mutta yrittänyttä ei laiteta. Kisataan, jahka taas mahdollista... ja jatketaan yrittämistä.

Eli kisoista siis tuloksena 3 x HYL ja kertaalleen hyppyradalta 0 vp, sij.4/24. (etenemä 4,26m/s)

Se kovan onnen rata, josta jäi putki (nro 18) välistä... Siihen asti täysin puhdasta rataa....
_smaller.jpg

Turha varmaan sanoa, että emäntää suututti/masensi/itketti ja teki vähän kaikkea. Niin paljon ärsytti. Kirosi ihan reippaasti. Hitto, että pitää möhliä tuollainen tilaisuus! Siellä nimittäin vain YKSI sai nollan kyseiseltä radalta ja se oli jo valio....