Voi hyvä ihme sentään!!! Nyt on kyllä lähes maailman kirjat sekaisin ainakin emännällä!

Tänään oli Pohjois-Savon agilityn Piirinmestaruuskisat Maaningalla ja osallistuimme siihen Gamin kanssa. Gami oli todella hyväntuulinen (kuten emäntänsäkin), lämmitelty ja jäähdytelty hyvin, nesteytetty ja lihaksiltaan rentona, kun oli toissapäivänä taas hierottu... Oliko näillä kaikilla asiaan vaikutusta osteopaatin lisäksi? Mene ja tiedä, mutta:

Ensimmäisellä radalla (agilityrata) emäntä liian aikaiseen pyysi Gamia odottamaan puomin alastulossa, joten koira napsahti seisomaan puoleen väliin. Emäntä hölmöili sitten sen verran, että ei tajunnut ottaa heti siitä koiraa matkaansa, vaan antoi Gamin siinä mietiskellä aikansa, kunnes matka jatkui. Tämän vuoksi yliaikaa muutoin puhtaalta radalta tuli 2,57s. Ihanneaikaan oltaisiin ehditty ilman tuota hölmöilyä (katsottu videolta kulutettu aika). Toisaalta ei harmita kyllä yhtään, koska tällä hetkellä emännälle on vain tärkeintä, että koiruus kulkee ja sillä on mukavaa :-) (radalla etenemisnopeus oli 3,4m/s, ja ihanneaika 46s)
Toiselta radalta, hyppyrata, tuli Gamin eka nolla tältä vuodelta (jes!) vaikkakin aika oli hivenen yli ihanneajasta: 0,68s, mutta nollaksihan tuo lasketaan. Siis voi mieletön, miten hyvin koiruus kulki! Aivan oli mahtavaa menoa pitkästä aikaa, tietty parantamista vielä löytyy. Emäntä oli siis enemmän kuin tyytyväinen päivän tulossaldoon =D Radan pituutta eikä etenemisnopeutta ei ole tiedossa, vain ihanneaika, joka oli 38s.

Mutta se suurin yllätys, ainakin emännälle: Gami sijoittui Piirinmestaruuskisassa sijalle 3 !!! Voi mieletöntä! Emäntä ei yksinkertaisesti nyt tiedä miten päin olisi, kun on niin onnensa kukkuloilla! Haaveena tietty oli, että saisi parannettua viime vuoden tulosta (joka oli HYL), mutta että se nyt näin mahtavasti parantui! Tyytyväinen oli yleensä, että molemmilta radoilta tulos saatiin ja tuo oli kyllä aivan lähes lottovoitto tuo sijoitus.

Gami sai ansaitusti kotiin palattuamme savustetun luun ja emäntä taitaa lähteä pizzan hakuun... Huomenna lupasi kakkukahveet porukoille tarjota moisesta ylläristä.