Eilen, sunnuntaina, oli Kurkimäessä taas kisat. Edellispäivän valmennukset olivat pistäneet Nokin väsähtäneeksi, joten se nukkui tyytyväisenä koko lauantai-illan ja sunnuntai-aamunakin oli vähän sen näköinen, että voisi vielä nukkua... Gami teki Nokille seuraa nukkumisen suhteen, olihan Gamikin valmennuksissa mukana Nokin henkisenä tukena ja toisaalta antibioottikuuri varmastikin vähän väsyttää...

Kurkimäessä oli neljä rataa: hyppy - kaksi agirataa - hyppy. Tuomarina jokaisella radalla Anne Savioja. Ilma oli onneksi suht viileä vielä aamupäivällä. Puolilta päivin, kun maksien kisat olivat jo ohi, alkoi lämpötilakin nousemaan ja aurinko tosissaan paistamaan. Parempi viileys (n.10C) kuin liian lämmin ilma.

Jotenkin nuo Saviojan radat vain sopii meille. Vaikkakin varsinkin tällä ensimmäillä radalla kaarrokset olivat aivan ärsyttävän pitkät! Niihin pitäisi kiinnittää huomiota... Mutta kuitenkin. Tältä hyppyradalta tuloksena 0vp. sij.6/23., etenemä 4,43m/s. Ei vaikuttanut eiliset valmennukset painavan Nokin jaloissa... 

22.5.2016_1+HR+Noks.mp4?img=thumb280nocr
(lisäksi tästä linkistä Sara Heimosen kuvaama video vähän eri kulmasta)

Toiselle radalle (agi) mentäessä tuntui, että koiruuden kierrokset vain nousee... Kämmiähän tällä radalla tuli, kun A-esteelle mentäessä meinasi Noks mennä ohi, joten pikainen korjaus ja sen jälkeinen hyppy menikin sitten huonon linjauksen/ohjauksen takia persuuksilleen ja HYL, kun Noks hyppäsi hypyn väärinpäin. Pieni tuokio räkytyksen lopettamiseksi (ei hyödyttänyt) ja sen jälkeen vielä osittain rata loppuun ja matkalla keinun kontaktin ottaminen.

22.5.2016_2+Agi+Noks.mov?img=thumb280noc
(lisäksi tästä linkistä Sara Heimosen kuvaama video)

Ja sitten seuraavalle radalle, päivän kolmannelle siis... Nokin räksytys ei kyllä ota loppuakseen ollenkaan, mutta onneksi homma kuitenkin toimi. Tai alku oli vähän tahmainen. Radan ulkopuolella jokin pieni penska alkoi kiljumaan ihan vinkupallon tyylisesti ja näköjään Noks jäi sitten lähdössä siihen suuntaan katselemaan... Piti sitten uudestaan komentaa koiruus matkaan, kun vain istui ja törötti siellä tuijottaen katsomoon... Videolta näkeekin hyvin, miten koiruus sinne tuijottaa, kun emäntä jo juoksee... Tälläkin radalla oli turhan pitkiä kaarroksia, mutta nuo kontaktit olivat aivan huiput! Niin selvät. Tulos 0vp. sij.5/25., etenemä 4,24m/s.

22.5.2016_3+Agi+Noks.mp4?img=thumb280noc
(lisäksi tästä linkistä Sara Heimosen kuvaama video)

Päivän viimeinen, neljäs rata, oli taas hyppyrata. Ja vauhti vain kiihtyi Nokilla... Tällä radalla kaarrokset olivat jo vähän hillitymät...  Tulos 0vp. sij.9/24., etenemä 4,48m/s. 

22.5.2016+4+HR+Noks.mp4?img=thumb280nocr
(lisäksi tästä linkistä Sara Heimosen kuvaama video)

Päivän saldoksi tuloksien suhteen tuli siis kolme nollaa, joissa tuplat mukana! Eipä voi sanoa, että olisi edellispäivän valmennukset painaneet Nokin (tahi emännän) jaloissa. Hyvin oli koiruus palautunut ja tämän on vain merkki siitä, että koiruus on hyvässä kunnossa. Ja yhteistyö taas toimii.