...tosin emännällä sitä lomaa oli vain vaivaiset yksi viikko. PLÄÄH! Paljon on kuitenkin ehditty tämän viikon aikana touhuamaan.

Ilon pentukurssilla kertailtiin taas vanhaa ja opiskeltiin uutena luoksetuloa kujassa eli muut kurssilaiset seisoivat koirineen molemmin puolin rivistössä. Kolme kertaa peräkkäin luoksetulo, jossa joka kerralla kuja kapeni entisestään. Kakaran kanssa ei kyllä ollut mitään ongelmia muuta kuin kakaran pitelijällä. Vauhtia tuppasi napero ottamaan liikkeelle lähtiessään niin, että pakitti metrin verran vauhdin hakuun ja sitten lähti perään. Jos olisi ollut pehmeä alusta (hiekka, multa tms) olisi lähtöön jäänyt kyllä lähtökuopat :-)

Gamin kanssa ehdittiin käymään kolmena peräkkäisenä päivänä (ti, ke ja to) treenaamassa pikaisesti agilitya Savisaaressa. Pidettiin hyvänmielen-treenit ja samalla katseltiin tarkemmin, että miten Gamin jalka kestää? Treenit eivät olleet pitkäkestoisia (noin 15min), mutta sitäkin antoisampia! Gami oli aivan täpinöissään ja varsin hyväntuulinen kaikkien treenien aikana. Jalka kesti peräkkäisien päivien treenit oikein hyvin, eikä vaikuta edes lihaksiltaan jumiin menneen eli venyttelee todella hyvin sekä etu- että takaosaa :-) Jospa tämä sama tunnelma onnistuttaisiin saamaan kisakentillekin matkaan! Vai onko meillä kehänauha-syndrooma??

Torstaina treenien jälkeen kävimme vielä Gamin kanssa juoksulenkillä mökkitiellä. Ensimmäiset noin 2 kilsaa juostiin pätkittäin eli välillä kävellen. Emännän jalat eivät jaksaneet liikkua alkuvaiheessa ollenkaan, olivat painavat kuin mitkä! Tämän matkan jälkeen emäntä poikkesi metsään, päästi Gamin irti ja jatkoi itse omaan tahtiinsa juoksemista polkuja pitkin. Matkaa kertyi tällä metsälenkillä hivenen vajaa kilsa, mutta se tuntui aivan ihanalle! Teki hyvää joutua katsomaan omiin jalkoihinsa ettei kompuroi itseään nurin puiden juuriin tms. Muutoinkin joutui skarpimmin etenemään ja jalkojaan nostelemaan, mutta jalkojen väsymys kyllä hävisi huomaamatta. Gaminkin tuntui nauttivan tästä metsäisestä juoksulenkistä, kun sai omaan tahtiinsa juosta ja poiketa polulta jos mieli niin teki :-)

Kakara tuli taas vaihteeksi mitattua, nyt mitta näytti ~ 42,5 cm. Punnittua ei tullut. Ensi viikolla onkin kakaralla puolivuotta mittarissa :-o

Tänään pisti emäntä sen viimeisenkin maton (olkkari) lattialle. Nyt ei ole viikkoon ollut kakaralla papereita lattialla, joten jatkossakin pyritään olemaan ilman. Tietty nyt tämän viikon ajan on emäntä ollut kotosalla kyttäämässä ja päästämässä pihalle, jos pisuhätä on tullut...

Tänään myöskin käytiin mökkeilemässä ja grillailemassa. Kävellen koiruuksien kanssa mentiin, mutta heikäläiset kyllä pitivät huolen omalla riehumisellaan ja itsensä väsyttämisellä, että pääsivät sitten emännän kanssa autokyydillä kotiin. Nurmipaakut vain lentelivät, kun koiruudet riehuivat pitkin pihaa. Ja vesipeto-Ilo räpiköi järvessä sen minkä ehti... Tosin Gamikin tällä kertaa yllätti sen verran, että sekin viihtyi välillä mahaansa myöten järvessä. Enimmäkseen heikä kyllä tykkäsi kivellä päivystää.

1242576074_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242576161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242576316_img-d41d8cd98f00b204e9800998e