Tänään pääsi Noki osteopaatin (Mari Vidgren) käsittelyyn, eikä turhaan mennytkään! Se Iisalmen kisoissa (marraskuussa) tehty reipas väistöliike emännän jalkojen edestä, oli tehnyt omiaan kroppaan. Silloinhan heti radan jälkeen Noks ontui vähän aikaa, mutta se meni nopeasti ohi, kun emäntä kävelytti ja vähän ristiselkää hieroi.

Nyt käsittelyn aikana Noks kyllä varsin reippaasti ilmoitti, että missä on kipukohta ja mihin ei tarvitsisi koskea, mutta käsiteltiin kuitenkin ko kohdat ja kyllä ne silmät Nokilla taas välillä painuivat kiinni ja koiruus rentoutui. Siinä vaiheessa Noks vanhaan tuttuun tapaansa "kiroili", kun heikäläinen käännettiinkin kyljeltä toiselle selän kautta, eikä heikä itse saanut kääntyä. Normaalistihan koiruus on vaihtanut kylkeä pyynnöstä, mutta nyt vain vipsautettiin kyljeltä toiselle. Jopa kulmat menivät koiruudella kurttuun, kun ärsytti niin paljon!

Hoidon jälkeen koiruus sai taas BoT-loimen päällensä ja juomista. Sen jälkeen ovat kyllä molemmat koiruudet olleet poissa näkyvistä, kun vetelevät sikeitä. Aamulla tosin ennen osteopaatille lähtöä, käytiin taas lumikenkäilemässä reilun tunnin verran, joten sekin vielä laittaa ramasemaan enemmän. Mutta nyt ansaitusti molemmille kevyempiä lenkkejä (vaikka Gami ei hoidossa ollutkaan) muutaman päivän ajan. Emännän loman aikana ollaan nyt useampana päivänä käyty lumikenkäilemässä, kun tuota lunta nyt on...

"Lannealueella L1-2 välissä kipureaktio taivutuksessa, lihasmassa kireämpi vasemmalla. Si alue ok, Th 12 lukko joka avattiin. Vahvasti tuntuu rangan sivuttaisliikevammalta, onko ligamentilla vai lihaksella, jää epäselväksi. Nyt muutama päivä ilman rankkaa liikettä, sitten paluu arkeen. Kylmää voisi laittaa lannerangan alueelle muutaman päivän."