Keskiviikon treenit eivät olleet nyt niitä parhaimpia -millään tavoin. Jäi kyllä todella pettynyt olotila treenien jälkeen. Emäntä ei todellakaan ollut tyytyväinen treeneihin. Tietty Noks yritti parhaansa, mutta jos ei onnistu, niin sitten ei onnistu. Ja mikä eniten emäntää harmitti, oli se, että treeniaika oli lyhyempi aikaisempiin verrattuna! (aikaisemmin eri kouluttajat)

Kun kerran olemme maksavia asiakkaita (ja treenit eivät todellakaan ole mitkään halvat), niin kyllähän sitä oikeasti haluaa käyttää koko treeniajan treenaamiseen. Nyt, liekö kouluttajan laskutaidon puutteesta vai laiskuudesta johtuen, pyörähdimme radalla vain 6min + 4 min verran eli yhteensä 10 min. Ja hei! Meitä on viisi ryhmässä ja aikaa treeneille 90 min! Joten laskepa siitä... Tietty rataantutustumiseen menee oma aikansa (noin 10min), vuorojen vaihtoon + rimojen nostoon/laskuun oma aikansa, mutta ei ne nyt liki puolta koko treeniajasta vie! Ja loppuun jäi luppoaikaa, joten MIKSI ei voitu jälkimmäistä treeniaikaa pitää pidempänä? Kerrottakoon, että kun emäntä meni Nokin kanssa kentälle (aloitti uuden kierroksen), kello oli 25 yli. Eli vielä olisi ollut aikaa 35 min... Kouluttaja sitten laski, että 4 min/koirakko... Jeps. Puolelta oli emäntä jo kentältä pois. Ja ei kuulemma enää millään ehdittäis ottaa enempää. Anteeksi??? Jäljelle jääneet 4 koirakkoa á 4 min = 16min + vaihdot. HYVIN olisi ehtinyt tekemään viimeisen kierroksen vielä esim. 5 tai 6 min mittaisina ja silloin olisi oikealla ajallaan treenit loppuneet... Joskus on emäntä saanut ihan laskelman toiselta vakikouluttajalta, että paljonko on varattu aikaa per koirakko treeneihin, mutta harmi ettei sitä enää tallessa ole. Mutta se ei todellakaan ollut 10min, vaan enempi!

Ilmankos hallin piha oli suht tyhjä, kun emäntä treeneihin meni, kun ko kentän puolelta treenit loppuvat ennen aikojaan... ME MAKSETAAN NIISTÄ TREENEISTÄ! KOKO AJALTA!

Kusetetaanko meitä? Mehän nuo kouluttajien palkat maksetaan! Muut kouluttajat ovat pitäneet ajat paremmin hallinnassa ts treenit olleet niinkuin pitääkin, mutta liekö tälle kouluttajalle laiskuus iskenyt?

*******

Jos yrittäisi jotain itse treeneistäkin kertoa. Tuntui siis tosiaan ettei mikään onnistu! Tai kyllähän siellä oli onnistuneitakin pätkiä, mutta "japanilaiset" menivät aivan pieleen (12-13), kepeille mentäessä päätyi hyppäämään matkalla lähellä olleen hypyn (10/18), ensimmäisellä kerralla puomin kontaktin loikkasi, mutta toisella kertaa kyllä onnistui... Jotenkin tuntui, että kaikki oli hukassa. Jopa välillä itse suoritettavat esteet.... Ja loppuun olisi kaivannut tosiaan sitä kokonaista yhtenäistä kisanomaista rataa, jotta olisi voinut yrittää laittaa ne palikat kohdilleen, joita tuli nyt jauhettua useampaan otteeseen. Nyt treeni oli vain lyhyttä säpeltämistä.

vko37.jpg