Emäntä kävi koirineen eilen treenailemassa päiväsaikaan. Gami pääsi vähäksi aikaa hurvittelemaan pujottelun merkeissä ja samaa pikku radanpätkää tekemään medihypyillä, kuin mitä edellispäivänä oli Nokin treenissä ollut. Uketsu oli kyllä varsin into piukeana, eikä tällä kertaa tullut mitään ontumista  Ilo sai vain vähän aikaa treenata pujottelua targetin kanssa, tosin heikä itse olisi ollut valmis tekemään vaikka mitä! Hyppi ja loikki itsensä ympäri iloisesti räkyttäen samalla ja odottaen koko ajan, että mihin suuntaan saa singota?

Nokin kanssa treenattiin alkuun vähän keppejä targetin kanssa. Sen jälkeen hivenen kontakteja A-esteellä, sekä edellispäivän treenirataa mentiin muutaman kerran. Kylläpä poitsu liikkui vauhdikkaasti ja oli eri pirteä verrattuna keskiviikon treeneihin!  Pidettiin taukoa aina välillä ja silloin pääsivät Gami ja Ilo tekemään omia treenejään. Kun Nokin kanssa jatkettiin, jatkettiin uudestaan keppitreeniä ja siinä edistyttiin taas pykälän verran! Nyt menee jo puolikas pujottelu poitsulla, tosin emäntä joutui kulkemaan mukana, jotta ehti palkkaamaan targetille. (ei voinut jättää makupalaa valmiiksi, kun se olisi mennyt sitten ennen aikojaan... ). Pujottelun jälkeen siirryimme puomin kontakteille (huiput!  ) ja sen jälkeen kertailtiin keinua. Tässä kyllä kävi niin, että Noks otti ja karkasi keinulle ennen aikojaan yhdessä vaiheessa, joten menipähän poika sitten sen itsenäisesti loppuun asti kunnon kolahduksen kera  Mitäpä Noks tuumasi? Ei mitään!  Tosin pari seuraavaa kertaa tuli puolen välin jälkeen pois, mutta kun emäntä otti makupalat kunnolla nenän eteen ja naksun kanssa palkkaili, ei enää ollut mitään ongelmaa. (Tätä samaa tosin teki kyllä myös puomin kanssa, kun ensimmäisiä kertoja sitä kokonaisuudessaan opetteli ts tuli silloin kesken ylösmenon pois) Treenit oli hyvä lopettaa todella onnistuneeseen keinun suoritukseen (kera hurjien kehujen) ja putkeen heti sen jälkeen.

Lopuksi koko lauman kanssa pitkälle rauhalliselle lenkille hallin ympäristöön aurinkoisessa ja helteisessä kelissä (+24)  ja eipä siinä kyllä muuta enää tarvittu, kun koiruudet olivat varsin tyytyväisiä ja nukkuivat heti kotiin päästyään.