Koska nyt jäätiin agitauolle, oli hyvä syy käydä koirien fysioterapeutin luona hoidettavana. Nokilla ei kyllä mitään ongelmia ole, mutta emäntä halusi sen tarkistuttaa ja jättää tauolle vetreänä. Noh, vetreänä heikä todellakin jäi tauolle, koska ainoastaan oik.lavan takana oli jumi, jolloin Noks huomautti asiasta vähän mölisemällä ja ottamalla varovasti Susannaa hampaillaan kädestä kiinni, muutoin oli kyllä niin vetreää poikaa kuin olla ja voi! Susanna totesikin, että tämä oli vain tälläinen rentouttava kokemus. Eli todella hyvässä kunnossa kropaltaan.

Gamihan se suurin syy oli alkujaan hommata ajat fyssarille. Tai ensin emäntä oli vain Gamille hommanut ajan, mutta myöhemmin sitten kyseli vielä, josko perättäinen aika sattuisi olemaan vapaana, niin voisi tarkistuttaa Nokinkin.
Gamin könkkääminen oli jo oikeastaan mennyt ohi, mutta edelleen lenkillä huomasi vähän epäpuhtautta liikkeissä, joten fyssari tuli todellakin Gamille tarpeeseen.

Gamilla oli takaosa lantion kohdalta jumissa, luultavastikin paljon on vaikuttanut oik. etujalan ontuminen ja liukkaat kelit. (jep, yhdessä vaiheessa oli niin liukasta, ettei emäntä meinannut edes nastakengillä pysyä pystyssä!!!) Oikean etujalan lavan takana oli todella tiukka jumi. Jos viimeksi fyssarilla hoidettavana ollessaan ei tykännyt antaa jalkaansa koukistaa, niin nyt pisti hanttiin jalkaa ojentaessa. Ilmankos joutuessaan pidempää askelta ottamaan, oli ontuminen yhdessä vaiheessa todella selvää! Ojentajajänne oli kireä ja kipeän oloinen, myös kaularanka oli kireä. Eli oikeasti voisi sanoa, että samat vanhat "vammat" oli havaittavissa kuin mitä aikaisemmin ko jalan ja kaularangan kohdalla. Gami piti kokoajan pientä kitinää hoidettaessa, mutta loppujen lopuksi Susanna sai onneksi paikat auki.
Susanna myös huomasi, että vas.takajalka on heikompi kuin oikea, joten sitä tarvitsisi nyt jumpata tasapainotyynyn avulla. Kun siihen saisi lihasta lisää (ja yleensä takaosaan), niin silloin ei oikea etujalka niin pahasti rasittuisi. Nyt pitäisi yksinkertaisesti koiruus laittaa seisomaan tasapainotyynylle niin, että takajalat ovat sen päällä (Gami ei tykkää pitää takajalkojaan siinä... voi tulla kivaa.) ja nostaa oik. takajalkaa ylös ja pyrittävä pitämään huoli, että koiruus ei ns "kaadu" vasemmalle ottamalla kädellä vastaan. Nyt huomattiin, että jos vas.takajalan nosti ylös, Gami pysyi suorassa seisoma-asennossa. Jos nosti oik.takajalan ylös, Gami kellahti silloin enemmän vasemmalle. Tämä pitäisi todellakin saada kuntoon. Tasapaino takajalkojen lihaksiin.