Se oli eilen sitten taas tiedossa lääkärireissua... Viikonlopun aikana emäntä pisti merkille, että Gamin takapuoli "falskaa". Lenkille lähtiessä alkoi jotain sieltä valumaan, vain vähän, mutta kuitenkin. Nenäliinalla pyyhkäisy osoitti, että viikonloppuna tuotos oli jotain outoa möhnää. Emäntä arveli tuolloin, että taitaa olla kohta isompi tarve tulossa... Ei ollut. Sunnuntaina illalla takamuksesta ulos tunkeva tuotos oli jo muuttunut vereksi, kun lumipallolla pyyhkäisi ja sama jatkui maanantaina, joten soittoa lääkärille.

Ja niinhän se oli, että anaalirauhastulehdus oli tullut takaisin. Tuli taas varsin reippaasti mätää ja verta toisesta anaalista tyhjennyksen yhteydessä. Ja haju oli sen mukainen... Toisessa anaalirauhasessa ei vielä noin paha tilanne ollut, se oli "vain" jähmeämpää, liisterin tyyppistä... Gami antoi taas todella hyvin tyhjentää ja huuhdella anaalit.

Samalla reissulla eläinlääkäri tarkisti ilman pyyntöä myös tuon Gamin jalan. Jostain syystä ranteessa on nyt sisäpinnalla vähän suurempi patti kuin aikaisemmin (aikaisemmin ollut aina ulkosyrjällä), mutta liekö sitten reagoi vielä osteopaatin hoitoon? Eläinlääkäri ei pitänyt tilannetta pahana, vaan oli ihan tyytyväinen jalan tilanteeseen kuitenkin.

Vähän emäntä jo pelkäsi, että Gami joutuu leikkauspöydälle tämän uusimisen myötä, mutta ei onneksi. Vielä. Saatiin taas kolmen (3) viikon lääkekuuri antibioottia ja kun kuuri on syöty, on taas kontrolli.