Nyt sitä lunta sitten tulee! Varsinainen myräkkä ja pyry ulkosalla, tosin mikään sakea lumipyry ei ole, mutta pyry kuitenkin ;-) Gamikin löysi kinttuihinsa hepuliaskeleita, kun emännän kanssa kävelylenkille lähti, spurttia oli vähän joka suuntaan flexin sallimissa rajoissa. :-) Vähän oli alkuun koiruudella pöllähtänyt ilme, kun tien yli mennessämme ottikin kunnon tuulenpuuska Gamiin(kin) kiinni ja esti eteenpäin kulkemisen, heittäen samalla lunta kinoksista niskaan. Vilkaisu emäntään hölmistyneenä, lumien ravistelu niskasta pois ja matka jatkui spurttaillen. :-) Ei tuolla ulkona nyt kyllä puolta tuntia pidempään viihtynyt, mutta onneksi aamulla kauniilla kelillä tehtiin 2 tunnin lenkki metsässä.

Perjantaina käväisimme Paasisalossa juoksemassa, matkaa kertyi noin 4 km. Sitä on joko ylikunnossa tai muuten vain nyt kehnot jaksamiset emännällä, kun heti puolen kilsan jälkeen tuntui jalat raskaille - oli kuin olisi olleet lyijyä täynnä! Matkaa kuitenkin jatkettiin ja puolen välin jälkeen alkoi sitten homma onneksi paremmin kulkemaan. Gamilla ei mitään ongelmia ollut jaksamisen kanssa, pikemminkin tuntui välillä heikäläistä ärsyttävän, kun oli jarru perässä :-p Lenkin loppuosuudella alkoi taas emännän jalka vaivata, ts. syyksi selvisi yksinkertaisesti lonkan koukistaja... Passaisi varmaan sitä itseäänkin venytellä, eikä vain aina koirastaan ja heikäläisen lihaksista huolta pitää??? Metsän kautta kävellessä jäähdyttelylenkkiä, oli lenkki yhtä tuskien taivalta emännällä. Jalkaa ei sitten kärsinyt eteenpäin laittaa ollenkaan... Kotia päästiin ja todella varovaista venyttelyä kehiin. Venyttelystä ei tällä kertaa ollut vielä pahemmin apua, koska seuraavana päivänä aamulenkillä kulutettiin kaksinkertainen aika normaaliin verrattuna. Ei kärsinyt, ei...Onneksi sentään Gami pystyi koko metsälenkin irti kulkemaan, joten sai heikä mennä omaa vauhtiaan odotellen vain välillä emäntää polun mutkassa.

Välillä ollaan tehty kaukoja leikkien lomassa. Kesken leikin on emäntä Gamia pyytänyt tekemään muutamat siirtymiset vaihtelevasti ja hienosti kyllä homma toimi! Innokkaasti poitsu teki siirtymiset, eikä etenemistä tapahtunut ollenkaan, vaikka emäntä välillä olikin kauempana. Emme kyllä jääneet asioita junnaamaan, vaan esim. m - i - s- i -siirtyminen ja se oli sitten siinä.