Noks pääsi Lauran käsittelyyn heti seuraavana päivänä Gamin jälkeen eli tiistaina 15pvä. Emäntä oli jo edellispäivänä vähän varoitellut, että Noks ei ole yhtä helppo hierottava kuin Gami. Ai, ei vai??? Ainoa mitä Noks sai aikaiseksi, oli alkuun perinteiset älämölöt, kun piti ilmoitella heikäläisen olevan paikalla ja käsittelyssä. Haukkui siis myös kyljellä ollessaan, ei suu mennyt pahemmin kiinni ollenkaan. Se onkin Nokin tavaramerkki, että heikä osaa haukkua, vaikka suu on apposen auki tai suussa olisi lelu! Mutta kun enimmät mölyt oli saatu pihalle, asettui Noks rauhassa hoidettavaksi ja oikeasti sitten vain nukkui. Noh, sitä se ei (vielä) osaa, että vaihtaisi pyydettäessä kyljen...

Nokilla ainoat huomautettavat asiat olivat oikeastaan vain selän ylimenoalue, joka oli vähän jumissa sekä kaulan ja lapojen liittymäkohta, jossa oli kireyttä -kiitos kolmen (3) viikon kauluripakon... Mutta muutoin lihaksiltaan Noks oli oikein hyvässä kunnossa. Ja nuokin kaksi kohtaa laukesivat nopeasti eli eivät mitään "pitkäikäisiä" jumeja. Ilmeisesti tuohon selän ylimenoalueeseen vaikutti vielä sekin, että Noks oli muutamaa päivää aikaisemmin järveen syöksyessään liukastunut veden alla olleella kivellä, jolloin takajalat lipsahtivat sivuun.

Kun hieronta loppui, joutui Nokille vähän huomauttelemaan, että olisi niinkuin lupa nousta ylös! Heikä vain makasi tyytyväisenä silmät kiinni ja tuhisi... Gamihan tässä vaiheessa aina ampaiseen pystyyn ennen kuin lupa edes tulee.