Emäntä teki mahdottomalta tuntuvan mittauksen (ja varmaan väärin menikin :-p) Ilon korkeuden suhteen: mitta näytti 29,5cm.  Tiedä sitten mistä kohdin tuli mitattua, mutta jostain sieltä selän päältä ;-) Paremmalla onnella seuraavalla kerralla ja mielellään kaveri avustamassa! Tosin yllättävän hyvin kyllä nappula pysyi paikoillaan -sen pari sekuntia... Mutta kyllä emännän omissa silmissäkin napero näyttää kasvaneen, joten kyllä se on sitten vauhdilla kasvanut! Perjantaina tuleekin tasan 10 vkoa ikää täyteen, joten silloin otetaan mitat. Tai ainakin yritetään....

Gamiakin emäntä yritti mitata huvikseen, mutta eihän siitä tullut oikein mitään tolkkua. Jos Gami vain seisoi, ilman kunnon ryhtiä, näytti mitta ~52 cm, jos oikein ryhdikkääksi ja ylvääksi itsensä laittoi, niin mitta heilahti ~54cm:iin. Otapa siitä sitten selvää, että mikä se oikeasti on? ;-) Tietty voisi Gaminkin mitata kaverin kanssa jossain vaiheessa.

Tänään Ilo yllätti sekä itsensä, että emännän. Tai ainakin emännän. (Siis eihän emäntä voi tietää, mita napero päiväsaikaan oikeasti tekee). Emäntä vilkaisi tietokoneen ääreltä selkänsä taakse ja löysikin naperon vuodesohvalta! :-o Vauhdilla se kyllä siihen tuli, joten se varmastikin avitti sohvalle sinkoamista... Erehtyi sitten tulemaan sieltä pois aikansa hiluttuaan ja nautittuaan sohvan pehmeydestä (lievän kuperkeikan saattelema), niin eipä enää päässytkään takaisin ilman vauhtia... Itsesuojeluvaistoa? No, EI !

Hyvin tulevat pojat keskenään juttuun, sitä ei käy kieltäminen. Joka ilta on nyt ollut heillä keskenään omat juttunsa leikkimisen ja painimisen muodossa. Gami asettuu välillä maahan, jotta Ilo yltää kunnolla telkkuamaan heikäläisen kanssa. Ja välillä hienovaraisesti vastaavasti selättää naperon ;-) Jos Ilo ei tajua lelusta ottaa kiinni, niin kyllä Gami sen hälle liki suuhun työntää "ota nyt kiinni niin pelataan!" Ei ole enää Ilokaan pahemmin Gamia kiusannut naskalihampaillaan häntään kiinni menemällä tms, vaan on tuntunut tuossakin suhteessa naperoon tulleen järki päähän. Muutoinkin vaikuttaa varsin fiksulle kaverille, joka todennäköisesti joskus -jos emäntä ei pidä varaansa - ottaa ja höynäyttää emäntääkin oikein olan takaa ;-)