Lauantaina emäntä hurruutteli seurakavereittensa kyydissä Iisalmeen ilman Gamia, mukanaan vain Gamia hämätäkseen kauppakassi, jossa kisakengät. (Näinköhän yleensä miten hyvin onnistui hämääminen?? ) Paikalla oli odottamassa lainakoira-Kuura, jolla oli tarkoitus kisata päivän kaksi kisaa. Ensimmäisellä radalla yhteistyö Kuuran kanssa toimi taas loistavasti, joten tuloksen 0-voitto!!! Kyllä huomasi emäntä taas juosseensa koiran kanssa radalla, kun tuntui henki pihisevän radalta tullessa. Toisella radalla Kuura ei ollut enää niin hyvin hanskassa, tosin rata oli kyllä kinkkinenkin, mutta se ei nyt merkkaa mitään. Laajoja kaarroksia ja ei niin hirveän sujuvaa rataa... Tällä radalla tuli sama virhe kuin rotumestiksissäkin: keinun ylösmeno. Silmäkulmastaan emäntä oli kyllä katsovinaan, että koira osui kontaktille, mutta meni kyllä sivusta keinulle. Virhe napsahti. Joten tämän radan tuloksena 5vp ja sijoitus 4. Pahasti jäi kyllä taas kaivelemaan hampaan koloon tuo keinun virhe, eikä se paljoa helpottanut, vaikka Kuuran emäntä jälkeen päin soitti ja kertoi videolla Kuuran ottaneen sen kontaktin! Mutta ei voi mitään. Ensi kerralla paremmin.
Kiitos taas Reetalle, kun sai kisata Kuuran kanssa! On sinulla mahtava koira! Ja kiitos Ninni ja Mia matkaseurasta!

Sunnuntaina oli 3-luokkien vuoro kisata ja emännällä oli kyllä vakaa tarkoitus, että ei kisaa ollenkaan Gamin kanssa. Emäntä ei sitten muistanut samalla reissulla perua Gamin osallistumista, kun Kuuralla oli kisaamassa. Eikä myöskään muistanut hakea ylimääräistä maksamaansa rahaa ilmoittautumispisteestä pois, joten sunnuntaina oli auton nokka kohti Iisalmea osoittamassa. Sunnuntaina emäntä oli mielettömän hyvällä tuulella ja huomasi, että Gamikin oli. Sen mieliala kulkee ilmeisesti todellakin samaa rataa emännän kanssa! Olimme ajoissa paikalla, joten teimme pitkät kävelylenkit ja muutoinkin emäntä yritti tehdä tilanteen samanlaiseksi kuin treeneissä. Molemmat olimme varsin rentoja kavereita pitkästä aikaa.

Kaksi kisaa kisattiin ja mitä tapahtui??? Ekalta radalta (hyppyrata) puhdas rata, mutta yliaikaa vain 4,16s!!! (Gamin nopeus n.3,5m/s, radalla olisi pitänyt päästä 3,8m/s). Voi että ihminen osasi olla onnellinen tuon radan jälkeen! Emäntä oli kuin Naantalin aurinko! Toiselle radalle lähdettiin samalla fiiliksellä ja siinäkin tuloksena puhdas rata, mutta yliaikaa tässäkin vain 5,66s! Tässä Gamin nopeus oli 2,94m/s, kun se oli laskettu 3,35m/s.
Siis koko koira oli hyvällä tuulella koko ajan ja varsin onnellisen oloinen, ei mitään ongelmaa tällä kertaa etenemisen ym kanssa, joissa nyt on ongelmia ollut. Asiaan varmastikin paljolti vaikutti 3 x hieronta edellisen viikon aikana, emännän hyväntuulisuus sekä rentous. Jälkimmäisen radan jälkeen ei tarvinnut Gamia houkutella menemään loppupalkalleen, vaan luvan saatuaan ampui hirvittävällä vauhdilla autolle (kissojen lihapatee...)