Nyt viikon verran on tullut päivittäin käytyä juoksemassa (emännälle) hölkkävauhtia muutaman kilometrin verran. Joka toinen päivä siihen yhdistettynä 5 min pituisia nopeampia juoksupätkiä, jolloin tosiaan Gamikin on joutunut venyttämään kunnolla askeltaan. Lisänä tähän ne vaihtelevassa maastossa kivikossa ja kanervikossa tehdyt hitaat kävelylenkit, jolloin Gami on joutunut jalkojaan enempi nostelemaan (ne takaosan lihakset... ). Normaalit metsälenkit Gami saa kulkea vapaana ja mennä omaa vauhtiaan, ja hihnassa ollessaankin se vauhti on Gamilla rehellistä, rauhallista hölkkää -emännän kävellessä varsin reippaasti perässä.

Jossain vaiheessa varmaan lenkit pitenee, sitä mukaan, kun kunnot kohenee (tai emännän kunto;-) ). Tarkoitushan kuitenkin on ettei Gami mene maitohapoille juoksemisen aikana, jottei lihakset sen takia jumiin paukahda. Tuo nykyinen tahti näyttää olevan sekä koiruudelle, että emännälle toistaiseksi varsin hyvä.

Tänään olisi ollut vuorossa agitreenit. Jätimme ne nyt suosiolla väliin, koska emännän oma kroppa ilmoitteli väsymyksestään, eikä jalka tänään niin kepeästi noussutkaan. Liekö tuleva nuha edesauttaa asiaa? Tosin varmasti Gamillekin ihan hyvää tekee olla edes päivä ilman juoksulenkkiä. Aamulla tosin vielä pikkupakkasen aikaan (tai nollassa se oli... ) käytiin ennen emännän töihin lähtöä metsässä kävelemässä kosteikoissa, lenkkiä tuli vajaan tunnin verran. Kosteikkoja ei vain kovin hääppösesti ollut lähimetsässä, vaan pieniä lämpäreitä, joissa tuli sitten pyörittyä suuntaan sun toiseen tovin aikaa. Lisäksi nyt illalla on tarkoitus käydä kanervikossa kävelemässä, jotta edes jotain "hyödyllistä" kuntoutuksen suhteen tulisi lisää tehtyä...

*sauna lämpiämään ja siksi aikaa metsään... *