Emäntä oli ilmoittanut Ilon sekä perjantaille, että lauantaille (30.6.) Agirotuun virallisiin kisoihin. Perjantain kisat emäntä jätti väliin kokonaan, jotta Ilo sai rauhassa palautua torstaina saamastaan fysikaalisesta hoidosta. Lauantaina kisat alkoivatkin jo aamulla klo 8, joten ajoissa paikalle…
Aamun kisassa tuomarina oli Minna Väyrynen. Ilo oli varsin reipas ja kuunteli hyvin. Emäntä ei heti radan jälkeen ollut selvillä, että oliko se puhdas vai tuliko jossain virhe? Ja olihan sieltä tullut A-esteen alastulossa. Lisäksi yliaikaa tuli 2,51s, kun emäntä ei ehtinytkään heti A-esteen jälkeen sinne minne olisi pitänyt, joten Ilo teki oikein reippaan kaarroksen esteen ympäri väärinpäin ts täysin eri suuntaan, mitä emäntä itse oli ajatellut. Mutta kun ei ehtinyt ohjaamaan oikein, niin ei sitten ehtinyt… Tulos siis kaikkinensa 7,51s ja sijoitus 42/99.

Aamulla emäntä oli kaikki koirat ottanut kentälle matkaan, mutta aamukisan jälkeen kävelytti koiruudet kotiin (auton jätti kisapaikalle) ja palaili pyörällä takaisin. Ilon iltakisa alkoi vasta n.klo 20, joten reippaasti ennen sitä koiruudet taas haettiin kimpassa takaisin kisapaikalle ja Ilon kanssa suunnattiin kisaamaan. Tuomarina tässä iltakisassa oli Lee Gibson (GR). Tässä vaiheessa alkoi jo emännän aivot olemaan off-tilassa, mutta eipä tuo Ilokaan vaikuttanut olevan täysin järjissään. Räksytystä taas ilmassa ja heti alussa väärä ohjausvalinta, joten Ilo jumittui siihen räksyttämään. Puomin painelsi vauhdilla ja karkasi putken väärään päähän… Joten kisa loppui siihen, kun emäntä päätti ettei pidemmälle enää jatketa. Piste.