Kisavuosi päätettiin Kurkimäen kisoissa 8.12., tuolloin tuomarina oli Nalle Jansson Ruotsista. Nämä olivat myös Nokin ensimmäiset kolmosen kisat, mutta emäntä oli luvannut ottaa rennosti. Ja ottikin. Oikeasti! Tarjolla oli kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata.

Kaksi ensimmäistä rataa (agi ja hyppy) meni harjoitellessa... Ensimmäisellä radalla tuli hylkäytyminen jo heti alussa, kun koiruus ohjautui puomille pujottelun sijaan, kiitos emännän väärän ohjausvalinnan. Rata mentiin kuitenkin loppuun ja varsin kivalla fiiliksellä, eikä pahempia mokia enää tullut.

Agirata1.wmv?img=thumb280nocrop&hash=e0e

Hyppyradalla heti alussa ollut hankala kohta selvitettiin kunnialla läpi, mutta sitten taas meni pieleen ohjauksen kanssa ja koiruus hyppäsi esteen väärästä suunnasta... Joten hylätty tästäkin. Jatkettiin taas matkaa, mutta uudestaan samanlainen virhe tuli vähän myöhemmin, joten todellakin harjoitteluksi meni tämä rata! Video ikävä kyllä loppuu kesken.

hyppyrata.wmv?img=thumb280nocrop&hash=24

Viimeinen agirata menikin sitten jo ihan hyvin, vaikka läheltä piti tilanteita oli! Harmillisesti tältä radalta ei sitten videota ole... Mutta viime hetken pelastuksista ja räpellyksistä huolimatta ratavirheitä oli nolla! Aika vain meni yli 0,13sekuntia... Tiedä sitten mikä olisi ollut ns "oikea" aika, kun juuri Nokin rata meni käsiajanottoon, kun sähköinen ajanotto lopetti toiminnan. Mutta eipä sille voi mitään, tulos radalta siis 0,13vp ja sijoitus oli 5.

Ja tähän oli tosiaan siis hyvä lopettaa kuluva vuosi ja aloittaa agitauko. Sekä treeneistä, että kisoista.