Vaikka treeneistä ei ole kyllä mitään mainintaa ollutkaan... Nokin tauko (kastraatio) kesti kesäkuun puoleen väliin, joten kesäkuussa ehdimme parit treenit käydä ja nyt heinäkuussa ne jatkuvat ihan normaalisti. Sinänsä on ollut mielenkiintoista huomata, että aivot alkavat palautua koiruudelle takaisin! Sekä keskittyminen! Voisiko olla mahdollista??? Kertaalleen tehtiin oikein kunnon putkihäiriöt Nokille, kun putket mentiin radan aikana useampaan kertaan. Siinä sitten joka putken luona oli 1-2 henkilöä joko seisomassa tai istumassa, eikä Noks niihin reagoinut yhtään!!! Kouluttajakin (Sanna) meni sellaiseen paikkaan, että normaalisti Noks olisi ottanut häiriön, mutta nyt vain pikaisesti vilkaisi Sannaa ja jatkoi matkaansa...

Voisi sanoa, että tuon kertaiset treenit tuntuivat aivan utopisilta! Okei, treenikaverillakin oli vähän utopiset treenit: hän oli pakannut laukkuunsa treenikenkien sijaan korkokengät! Kunnon sekoilutreenit kaikilla ryhmäläisillä, mutta oikeasti meillä oli aivan pirun kivaa!

Nyt pitää, varsinkin kuumien kelien aikaan, pitää huoli, että Noks ei aivan väsähdä treeneihin. Ei enää yhtää kierrosta, vaikka kuinka haluaisi, jos Noks näyttää vähänkin väsähtäneelle. Ei passaa Nokin intoa agilityyn tappaa vain emännän liialla innokkuudella. Piste. Muutoinkin Noks on sitä mieltä, että jos jotain asiaa on menty jo monta kertaa, niin pitäisi keksiä jotain muuta. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Noks on sitä mieltä, että tämä on jo nähty ja sitten heikä itse alkaa soveltamaan omiaan. Eli lyhyet onnistuneet treenit ja tarpeeksi vaihtelua, kiitos.