Ilon teenit muuttuivat uuteen päivään ja uuteen ryhmään: Stars-ryhmä on nyt (taas) kyseessä. Aikaisemminhan Ilo oli jo ko tasoisessa ryhmässä Gamin kanssa, mutta ryhmän myöhäinen ajankohta pisti emännän vaihtamaan toiseen ryhmään. Nyt tosin on taas myöhäinen ajankohta (klo 20-21:30), mutta emäntä arvelee, että tämä onnistuu nyt paremmin. Treenit ovat nyt tiistaisin, joten maanantaina ehtii rytmittämään taas päivä-/iltarytmiä vastaamaan arki-iltaa...

Ensimmäinen treeni (Tiian vetämä) oli täysin sama kuin sunnuntain treeneissä sillä erotuksella, että este nro 18 mentiin toisin päin (eli ei kuvan mukaisesti). Voisi sanoa, että olipas treeni helppo nakki Ilolle ja emännälle  Heti suoraan laitettiin pujotteluun (nro 11) targetti odottamaan ja muutoinkin alun nrot 5-6 emäntä ohjasi lähempää, joten ko kohta onnistui heti. A-esteelle laitettiin myös targetit odottamaan alastuloon, mutta sinne ne myös jäi!  Ei Ilo niitä noteerannut. Keinulla kyllä makupalat targetilla jo kelpasi. Rata meni läpi todella upeasti!

Toiset treenit vetikin sitten Harri ja siellä keskityttiin linjohin. Eli nykyään treeneissä on kaksi kouluttajaa ja kaksi rataa. Puolessa välissä treeniaikaa vaihdetaan kouluttajaa ja treeniä. Varsin on hyvä järjestely!  Tarkoitus oli nrolla 2 olla ihmisnuolena vastaanottamassa ja muutoinkin ennakoivia valsseja hyödyntää. Linjat niin, että hyppy laskeutui jo seuraavaa estettä kohden ilman, että hypyn jälkeen aletaan koiraa jyrkästi kääntelemään. Todettiin Ilon kohdalla, että ihmisnuoli ei toimi -se stoppaa Ilon etenemisen totaalisesti, joten siihen kohtaan emäntä teki lopulta valssin. Muutoinkin, kun kyseessä ei ole kovin irtoava koira, emäntä teki toisella kierroksella valssit normaalisti, jolloin koiruus toimi huomattavasti paremmin. Vähän oli tällä radalla Ilon eteneminen tahmeaa ja hivenen haki hyppyjä, varsinkin ensimmäisellä kierroksella. Toisella menikin sitten jo reippaammin ja muutoinkin sujuvammin.