Jep. Emäntä ei ole erehtynyt päivästä, vaan agitreenit todellakin ovat nykyään tiistaisin -kunnes toisin ilmoitetaan... Vähänhän tuo päivän vaihto laittoi emännän nuppia sekaisin, kun maanantaina tuntui niin oudolle, kun ei tarvinnutkaan mihinkään lähteä ja nyt tiistain jälkeen emäntä olisi jo elämässä torstaita??!! Eli sekaisin meni...

Mutta itse treeneihin. Rataantutustumisvaiheessa rata tuntui... mielenkiintoiselta. Ei ylitsepääsemättömältä, mutta kylläpä joutui muutamassa kohdin laittamaan emäntä ohjaussuunnitelmat uusiksi, kun Sanna kertoi miten rata kannattaa ohjata.

Alkuun emäntä kokeili pujottelua leijeröinnillä -ei onnistunut. Tällä kertaa Noks halusi tulla kesken pois juurikin hypyn nro 3 kohdalla, joten ilmeisesti kuvitteli, että se riitti siihen asti. Joten pujottelu otettiin sitten ihan perinteiseen tapaan eli emäntä vei loppuun asti. Muutoinpa radassa ei pahemmin ollutkaan ongelmia. Vain ensimmäisellä kerralla oli emännällä huono linjaus esteeltä nro 8 nrolle 9, joten Noks ohjautui 9:n väärälle puolen. Korjaus asiaan ja hyvin meni! Kontaktit? Huiput!!! (tosin yleensä ainahan ne treeneissä on) Mutta Noks todellakin otti kontaktit aivan huipusti. Ja emäntä oli tässä vaiheessa hymy korvissa.

Emäntä tajusi treenien aikana kaverinsa kanssa jutellessaan, että hänpä luottaa nykyään Nokiin ja sen osaamiseen todella paljon! Antaa koiran suorittaa ja uskoo, että se tosiaan osaa. Kun saisikin saman tuntemuksen kisoihin mukaan, niin menisipä hyvin!

vko36_2014-normal.jpg