Eilen käväisimme oman seuramme kisoissa Gamin kanssa. Tarjolla oli kolme kisaa; hyppäri + kaksi agirataa. Pitkästä aikaa emäntäkin ilmoitti Gamin kaikille radoille, kun viimeisen vuoden ajan me ollaan menty vain hyppäri + agirata. Tässäkin oli tarkoituksena, että jos Gamilla ei ole intoa eikä motivaatiota touhuun, jätämme viimeisen kisan käymättä.

Ja ukolla oli hurjasti intoa ja motivaatiota!  Ensimmäisenä ratana hyppäri, josta hylätty, kun Gami pujotteli kepeillä takaisin päin. Tuli siis sisäänmenovirhe ja kun emäntä alkoi korjaamaan, pujotteli takaisin... Oma moka, mitäs vei liian pitkälle pujottelun taakse, ennen kuin antoi luvan mennä pujottelulle. Rata mentiin kuitenkin kokonaisuudessaan vauhdikkaasti ja iloisesti ja muutoin aivan puhdasta tehden...

Ensimmäinen agiradoista mentiin myöskin vauhdikkaasti ja iloisesti!  Kontaktit olivat vauhdikkaat ja onnistuneet, joten lopulta maalissa oltiin ilman virhepisteitä. Aika ylittyi harmittavasti vain 0,42s, joten puhdasta nollaa ei tullut (sijoitus 4.). Mutta Gamin vauhti oli hyvä! Eteneminen 3,47m/s, joka oli todellakin hyvä tuolle radan pohjalle. Maneesin pohja oli aivan hirveä!   Sinne olikin viety hevosia silmällä pitäen uutta hiekkaa ja lanattu, joten varsin kiitettävästi sinne upposi... Yllätys oli vähän jokaiselle tuollainen pohja. Mitähän vauhtia Gami olisi mennyt, jos pohja olisi ollut eri?!

Toiselle agiradalle eli viimeiseen kisaan lähdimme sitten matkaan, koska Gami oli todellakin innokkaasti töitä tekemässä. Alkoi taas vauhdikkaasti, mutta... Emännän aivokapasiteetti ei enää riittänyt muistamaan rataa 5-esteestä eteenpäin!   Ihmetteli vain, että mitä pirua tuomari seisoo A-esteen edessä, kun sinne pitäisi mennä?!?  Ja sinnehän me mentiin. Ja tuomarikin varsin nopeasti kiirehti siinä vaiheessa alta pois  Siinä vaiheessa emäntä stoppasi koko kisan (kun Gami oli suorittanut A-esteen) ja totesi tuomarille, että nyt kyllä unohtui koko rata...   Lähdimme sitten lyhyintä tietä pois radalta.... 5.esteen jälkeen olisi pitänyt aivan päinvastaiseen suuntaan lähteä, mutta minkäs teet, kun ei ihminen voi muistaa, niin ei sitten muista. Tarvinnee harjoitella lisää noita kolmen radan kisoja, josko sitten taas jaksaisi aivotkin loppuun asti toimia... ?