Viime viikon keskiviikkona emäntään iski aivan mieletön laiskuus/saamattomuus, joten päätti, että jättää sen iltaiset agitreenit kokonaan väliin. Ei vain yksinkertaisesti huvittanut lähteä pakkasessa ajelemaan Hukka-Hallille vain ja ainoastaan juoksemaan kontakteja koiruuksien kanssa  Joten kotia jäimme ja nautimme vapaasta illastamme.

Perjantaina auton nokka taas vaihteeksi kohti ACE:n treenihallia ja kakaran pujottelukurssia. Oikeasti emäntä oli ehtinyt jo tämän oman vuoronsa myydä pois, koska olisi ollut työilta... Mutta onneksi nyt osasi olla ns. kaukaa viisas ja osti itselleen uuden treenipaikan toiselta, joka ei päässyt treeneihin ja niinhän siinä kävikin, että illan työt peruuntuivat kovan pakkasen johdosta!   

Pujottelutreenissä otettiin ensin ihan vain pelkkää pujottelua, mutta pyrittiin siinä kirittämään nyt kakaraa, jotta vauhti lisääntyisi vielä entisestään. Puolessa välissä treeniaikaa vaihdettiin kentän puolia ja treeniä/kouluttajaa. Nyt emäntä lähetti kakaran pujotteluun joko putken kautta, jolloin itse oli hivenen edellä ennen kuin kakara edes ehti pujotteluun. Kun malttoi odottaa, että kakara haki itsenäisesti ensimmäisen välin, sai matkaa jatkaa aivan normaalisti reippaasti eteenpäin, eikä kakaran pujottelu kärsinyt ollenkaan. Seuraavaksi otettiin pujottelua väärältä puolelta ja siinä emäntä lykkäsi kakaran menemään pujotteluun hypyn kautta suljetusta kulmasta - se onnistui!!!   Sanoisko, että hieman emäntä hämmästyi! Ensimmäistä kertaa ajatteli moista kokeilla ja se meni täydellisesti! Kun vain malttoi odottaa, että kakara hakee itsenäisesti oikean välin, niin millään muulla ei enää ollut väliä. Vauhtiakin kakaraan löytyi ja yllättävän paljon! Emäntä muutti "kep-kep-kep" -käskytyksen ihan vain kannustukseen "mene-mene-mene", niin johan alkoi kakara liikkumaan . Piru vie! Kakara oli aivan HUIPPU!