Torstaina 16.6. oli taas Gamin rallyt. Tällä kertaa tehtiin rata valvovan silmän alla (Pirjo) ja sen jälkeen keskityttiin ongelmakohtiin. Gamin kanssa vaadittu rata meni hyvin, vaikkakin takaosan käyttöä voisi ja pitäisi vielä parantaa. Ja emännän pitäisi muistaa kehua / höpöttää Gamille koko ajan, jolloin Gamin häntä vippasee ja heikä tekee iloisella ilmeellä töitä. Kotonahan meinasi jo välillä Gami vetää liinat kiinni ja häipyä paikalta kotiläksyjä tehdessä... Edestä selän takaa kierto sivulle aiheutti sen, että normaalisti niin tiukasti takaa tehty kierros, saattoi päättyä metrin puolentoista päähän takaviistoon... Emäntä ei tiedä, että mitä on tehnyt Gamin mielestä väärin, kun Gami alkoi noin toimimaan? Noh, treeneissä se takaakierto kuitenkin taas onnistui ja varsin hyvin. Mutta on se herkkä poika!!!

NYT ei emäntä mene vannomaan, että ovatko kyltit juuri oikeassa järjestyksessä ja onko peräti yksi väärä mukana... ??? Nyt ei oikein tuo muisti enää ole luotettava tässä vaiheessa...
Kylttien järjestys olisi vasemmalta oikealle rivi kerrallaan (ei nyt viitsinyt numeroida...)

rally.jpg

Kotiläksyksi tulikin nyt takaosan käytön vahvistaminen. Eli etujalat laatikon päälle ja pikkuhiljaa pitäisi takaosan siirtyä emännän siirtymisen mukana sivulle. (pyöritään siis laatikkoa ympäri... )